fredag 15 mars 2013

Efterdyningar....


Oj oj oj....skulle behöva lite semester nu! Har vilat idag (förutom dammsugning)och min rygg är långt från okey. Men med smärtstillande så blir det liiite bättre. La mej i soffan på eftermiddagen med en varm vetekudde på ryggen och såg äntligen Melodifestivalfinalen på svtplay! Vilken show, och som jag grät när Loreen och barnen sjöng! Jo,jag var ju där live,men det är en stor arena, så jag ville se programmet på TV också. Och så fantastiskt att Robin och hans "You" vann- så bra!!!!
Nu ska jag jobba en enkel natt i natt, hoppas den blir lugn...

4 kommentarer:

BP sa...

Vet inte om du läste min (oproffsiga) sammanfattning av mellon, men jag tyckte att Loreen och barnen var kvällens behållning.
Å nej, jag håller inte med dig om vinnarbidraget - Yohio var bäst;-)

PS. Melodifestivalen är inte min grej, men eftersom du och Freja var där irl så tittade jag på den. Dig såg jag ju (det gjorde du väl också hoppas jag på svtplay) men jag såg inte Freja, som förresten är lika galen som du i mellon. DS.

Anna sa...

Ja de har varit fullt ös på dig :)
Ta lite semester på de, ha ha

Ha en bra lördag! Kram

Jaana Oh sa...

Ja, Loreen fick nog alla att gråta en skvätt! Den berörde verkligen! Vila ordentligt ryggen nu. Du vet att basjympa är bra för ryggbesvär och det är ett bra pass på söndag..... ;)

Home2tiny sa...

Aj trist med ryggont, hoppas du känner dig bättre o får en mysig helg. Kramisar Tina