lördag 16 mars 2013

Lumbago


Nej, ryggen blir inte bättre-snarare tvärtom! Det gick ändå skapligt att jobba i natt (tur att den blivande mamman inte ville föda på den låga förlossningspallen, det hade min rygg inte fixat!) Fick hjälp av en kollega att sätta lite akupunktur nålar i min ländrygg, och se, då känns det bättre,men bara när de är på plats- och man kan ju inte ha dem där hela tiden! När jag vaknade på eftermiddagen kom jag knappt ur sängen,suck! Fick avboka middagen hos svägerskan ikväll. Har nu själv satt två nålar i ryggen (tänk va man kan) och då blev det lite bättre! Hittade min mans Diklofenak suppar som han tog när han hade gallstensanfall, fast de är några år för gamla...hm...men vad gör man inte för att försöka bli smärtfri?!

5 kommentarer:

BP sa...

Låter inget vidare med din rygg stackarn!
Duktig du är att sätta in akupunkturnålar själv.
Å strunt i Diklofenaks bäst före datum. Har hört att åldern inte spelar den minsta rollen med värktabletter. Du håller livet ut typ;-)

BP sa...

Svar:
http://frejareddevil.wordpress.com/

Hon har analyserat Melodifestivalen in i minsta detalj. Hon skriver romaner i vanliga fall, men när mellon sätter igång blir hon helt galen. Ja du får läsa själv. Berätta sedan vad du tycker;-)

Rantamor sa...

Hoppas att din rygg ger med sig, det brukar ju ta sin tid.
Jag har kämpat på i tre månader nu, och äntligen börjar sjukgymnastiken visa sig vara en bra metod.
Men vad gör jag inte för att slippa en tredje ryggop. =(

Ta det försiktigt med din rygg och var rädd om dig.

Tjingelingen från Rantamor.

Hovdamen Yoyce sa...

Usch, de där ser inte så roliga ut....hoppas att du blir bra snart. Ont i ryggen är nog inte att leka med. Jag har som väl är varit rätt förskonad ifrån det.

Kram

Home2tiny sa...

Det är ett skit med värk, hoppas tabletterna hjälper trots sin ålder o att nålarna gör att du känner dig lite bättre. Kramisar Tina