måndag 20 april 2015

Fönsterputs och vårgardiner

Idag var det dags, nu skulle de svarta gardinerna i vardagsrummet ner, och fönster putsas så man kan se ut !

Beställde häromkvällen vita gardiner från Ellos,och de kom i ett huj till Hemköp, hann få en påminnelse också minsann innan jag hämtade paketet, men den här gången visste jag var det var! Och visst blev det ljust och fint när de väl var uppe efter strykning och dammtorkning av gardinsstänger...häpp!

Inte blev det mindre ljust när solen sken in så fint på eftermiddagen! Lovely!
Hann inte med att skypa med sonen ikväll, för jag var ju på F&S för mitt jympapass ikväll. Sen var det dags för sista avsnittet av "Jordskott". På onsdag hoppas jag vi kan skypa, längtar ju efter honom!
Inlägg 46/blogg 100


7 kommentarer:

BP sa...

Alltså det här inlägget börjar illa - för mig alltså. Ordet fönsterputs får mig att få rysningar. Å tro mig, efter XXX månader ser man inte ut härifrån längre. Ooooops. Men man blir iaf positivt överraskad när man kommer ut och det inte alls är dimmigt;-)

Såg också sista avsnittet av Jordskott. Vilken minst sagt konstig och "weird" serie. Tyycker nästan att Stephen King står sig slätt där, eller vad tycker du?! Men vissa "scener" saknade faktiskt en förklaring som inte var underbyggd under tidigare avsnitt. Ja, weird var ordet...

Ama de casa sa...

Vad fint det blev! Men du verkar väldigt överambitiös som stryker dina gardinstänger... ;-)

Helga sa...

Jättefräscht! Jag har också börjat putsa fönster. Jag brukar ta några i taget när andan faller på.

Kul när man kan skypa med barnen. Just nu har vi faktiskt båda våra hemma.

Anni sa...

Jag säger som BP, här är det en jämn vit yta över alla fönster. Men nu är ju mina okopplade och klistrade för vintern, så det krävs en himla ansträngning för att slita bort allt och kunna tvätta ... men så snyggt det blev med vitt istället för svart!

Söderfors har jag varit på några gånger, var sugen att boka på nytt när jag såg att du hittat dealen. Orup har jag också sett, var precis som du positivt överraskad av maten. Jag bad om mer grönsaker till oxfilén och direkt kom de in med en hel skål!

Vilken bra helg vi hade!

Rantamor sa...

Låtsas någonstans att vänta på att någon gubbe från kommun ska komma å sopa gatan från all vintersandning innan jag kan putsa mina fönster.

Men du fick så fint och vårlikt att jag blir inspirerad....så kanske.

Tjingelingen från Rantamor.

Anonym sa...

Vad fint det blev. Det är så härligt att släppa in ljuset så här när våren anländer och när man sen får fönstren putsade så blir det liksom en aha-upplevelse igen precis som varje år, en upplevesle av att kunna se omgivningen i klart sken och inte som i en grå dimma. Min utsikt är ännu något grådisig men snart så... ;)

Villa Frejas bokblogg sa...

Så fint det blev.
Haha, sist jag beställde böcker hann jag få en påminnelse redan innan jag fick avin. Ja, så kan det gå ;)