onsdag 15 april 2015

Vilken dag!

Nej, körsbärsträden i Kungsträdgården har inte slagit ut helt ännu, men det var redan vackert- och i något träd hade det börjat slå ut mer än i andra! Se och njut!!

Jag och mina två kollegor valde att sitta ute i solen och äta lunch i Kungsan, och det blev på en av de för våren nyöppnade serveringarna  Piccolino. Fisksoppan var god, men nog kunde de bjudit på ett större vitlöksbröd? Vi hade i alla fall hur mysigt som helst i solen, som värmde! Snacka om tur med vädret!!!

Kaffe måste man ha, och vad passar då bättre än på pittoreska Sturekatten.

En heldag med kollegorna på stan med andra ord! Underbart! Nu ikväll så tänkte jag lägga mej tidigt inför en heldag på jobbet i morgon. Men så när jag skulle lägga över dagens foton på datorn från min Iphone så tänkte jag när frågan kom upp i Itunes, om jag inte skulle ta och uppdatera till iOS8, men vad händer då!? Jo, allting försvinner från min Iphone, och det blir bara error när jag försöker återskapa!!! Klockan går,och nu närmar hon sig faktiskt kl 01 på natten ( ja detta inlägg blir publicerat på onsdagen som jag vill) . Har nu kopierat dagens bilder från facebook där jag lagt ut dem idag, för nu har jag till sist grejat att börja återskapa från icloud, men det verkar ta tid!!! Puh!!! detta är inlägg 41/blogg100

6 kommentarer:

cissi sa...

Vilken härlig dag! Och så bra att få läsa om att träden i Kunsträdgården snart blommar.....har bara sett det en gång och skulle gärna se det igen...får se om jag kan få tid med en tur till Stockholm. :)

Hovdamen sa...

Jag tror att jag åker till Stockholm....det ser underbart ut. Här ner spöregnade det hela dagen igår och var svinkallt. Idag ser inte ut att bli bättre:-(

Laktritspulver kan du nog köpa i vilken välsorterad livsmedelsbutik som helst. På hyllorna med bakprodukter.

Kram

Ama de casa sa...

Åh vad fint det är i Kungsan när träden blommar :-)

Jobbigt när det strular sådär. Hoppas att allt ordnade sig!

BP sa...

Er lunch såg ljuvlig ut! Å visst smakar det så kostar det, men jag tycker som du - det är det värt, och man lever faktiskt bara en gång.
Kungsan är underbar vid den här tiden, den har något visst:-)
Jag har hittills inte vågat ladda ner IOS 8. I ett meddelande stod det att versionen har ett nytt tangentbord. Då blir jag genast skräckslagen;-)
Vilken tur att du kunde rädda bilderna, det svider att tappa minnen, för det är just vad bilder är!

JaanaM. sa...

Underbart att ni hade tur med värdet!! :) Otur med telefonen. Hoppas den funkar nu!

Shamrock sa...

Älskar när körsbärsträden blommar. Och tack snälla för att du vill låna ut din klänning, men jag tror nog att jag är lite för tjock för att komma i den. Men jag ska ge mig ut på jakt