tisdag 28 april 2015

Sista teamtränardagen

Så var det dags för den sista teamtränardagen denna termin. Upp kl. 06 för att ta sig till jobbet, denna gång med kollektivtrafiken, för det vankades middag med gänget efteråt. Tågen och bussarna gick som de skulle,fantastiskt! Och ingick även idag i gruppen som tränat sätesförlossning på tvilling nr 2. ( många barn blev det även denna dag...puh!)

Sååå skönt med en uppfriskande promenad på eftermiddagen mot Rörstrandsgatan och förbi denna häftiga byggnad  som tillhör KI Campus Solna ( här tänker jag direkt på dej BP-som ju även varit inne i byggnaden)

Bord var bokat på restaurang Shanti, och vi inledde med att skåla i en gudomlig Cava...smakade så gott efter denna långa dag!

Till maten drack några av oss detta goda rödvin!

Maten var lika god. Denna rätt smälte i munnen, lammfärsbiffarna var som pulled pork, fast med lamm då! Menyn var enorm.  

Moglai Kebab

Färska lammfärsbiffar med stekta grönsaker, grön chili, kokos, koriander,
cashewnötter och kormasås. 

En del smakade även deras desserter(smakade av den..supergod)...jag tog en Irish coffee.

Kulfi

Hemgjord glass med russin, kokos, pistagenötter och saffran.
Kan varmt rekommendera denna bengalisk/indiska restaurang! Helt fullsatt en tisdagkväll?!!! Detta var inlägg 54/blogg100

8 kommentarer:

Decdia sa...

Men åh vilken mat!!
Nu är jag ny här inne, men läser du till att bli barnmorska? Ett verkligen intressant jobb! Själv ser jag slutet av livet och en barnmorska början av det.

Hemma på Sjuan sa...

Förstår att det var en mastig dag men vilken avslutning med den middagen! Kram Suss

BP sa...

Vilken docka, eller del av docka att träna förlossning på. Sorry, fick ett gott skratt här;-)
Å visst är Aula Medica suverän, speciellt utifrån. Så kul att du kom ihåg att jag lagt upp en snarlik bild också:-) 1 000 tack dör länken!
Tack även för restaurangtipset! Ser gudomligt ut och vi älskar ju indisk mat. Tycker det är toppen att ni har en sådan sammanhållning på jobbet och belöner er själva ibland med restaurangbesök! Riktigt riktigt bra:-)

Gemsofmylife sa...

Vilken utbildning /träningsdag :)
Skönt att få sätta sig på en resturang och njuta av allt gott då
Hoppas att din onsdag nu blir bäst
Kram Sanna

fialia sa...

Åhhh vilken god mat o cava får mig att längta bort.

(har köpt pulled lamm o pulled turkey i affären, helt ok.)
ha de Fia

Ama de casa sa...

Vi fick också cava igår, men ingen indisk mat...

Men du... På första bilden. Är det inte lite fel håll att ta ut bäbisar där? ;-)

Anita Malta sa...

Vilket fantastiskt spännande arbete du verkar ha och du ser så glad ut på bilden att det smittar. Inget fel på fritiden heller vad jag kan tyda av de frestande bilderna här ;-)

Kul att sonen och flickvännen skaffat bil ! Ja, gatorna här är ofta smala och trånga och vägarna inte de bästa. Många kör dessutom som om de hade köpt körkort på postorder. Men oroa dig inte, han vänjer sig snabbt och snart är vänstertrafik en självklarhet med tanke på att han inte kört så mycket hemma. Klart som sjutton att du saknar honom. Du kommer väl över en sväng i sommar :-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Haha, den där bilden är ju så himla härlig. Hoppas du fick en trevlig kväll.