onsdag 16 mars 2016

Galen natt nr 2

Trodde jag att jag skulle få en lugnare natt ? Trots alla fina hejarop om en lugnare natt så blev det inte så. Kejsarsnitt , havandeskapsförgiftning och blödning var bl.a något som bjöds på under natten. Kom hem en timme senare än vad jag brukar, och var inte i säng förrän kl 10!! Och eftersom det är onsdag så var det dags för IW ikväll. Jotack, jag känner att jag lever!


Trevligt var dock att få denna blomma från tacksam patient, alltid kul med extra uppskattning. Nu dags för sängen igen!!


Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Comsi comsa sa...Ger dig en jättekram och hoppas alla dess arbetsnätter
snabbt skall vara över. ♥

BP sa...

Aj, aj, aj! Förstår att du känner att du lever och den här selfien är nog den första någonsin som visar att du är aaaaaaningen trött. Så nu hoppas jag på tredje gången gillt och en lugn natt...

Anonym sa...

Jisses, va´jag beundrar dej och alla andra,
som jobbar nattskift. Hoppas du vet, hur viktiga ni är!
Och i synnerhet ni, som hjälper nya små människor till världen.

Ruth i Virginia

Ditte sa...

Hoppas nu på tredje gången gillt! Lite lugnare alltså. Men du gör en otrolig nytta och glädjer så många människor och extra roligt att du fick en vacker orkidé som tack. Härligt med extra uppskattning.

Susanne sa...

Och, vilken natt. Hoppas att du får sova ordentligt idag.
Kram

Ama de casa sa...

Aj då... Du ser allt lite sliten ut där på bilden... Håller tummarna igen för en lugn natt, men det verkar som om vi inte är så bra på det :-)

znogge sa...

Vi ska nog inte hålla tummarna för lugnare nätter för det verkar bli precis tvärtom!