onsdag 9 mars 2016

Melodifestivalen 2016 parodi

Alltså, ni som sett låtarna som gått vidare till finalen,ni bara måste se denna helt fantastiska parodi på dem som en kille som heter Daniel Norberg gjort. Jag skrattade så jag grät!

Två nattpass gjorda, och även lite IW nu på kvällen. Förutom att jag ska in på jobbet på dagtid i morgon för att förbereda oss inför nästa teamträningsperiod här under våren, så är jag nu ledig resten av veckan och kan förbereda mej för schlagerfest på lördag!

9 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Åh, kollade lite, häftig!
Nä, nu får jag krama kudden. Ha det så fint och så bra att du är ledig till helgen!
Nattakram

Ama de casa sa...

HAHAHA!!! Helt underbar parodi :-)

BP sa...

Ooops. Maken gnäller p g a att han tittar på tv och parodins ljus överöser tv-ljudet;-) Så jag får nog hoppa över här, men är säker på att jag gillat parodin, då jag ju inte gillar schlager. Följer ju DIG;-)

Hoppas du vaknar i rätt tid imorgon eller så önskar jag att teamträningspasset är lagt med nattarbetande barnmorskor i åtanke!

Kolonilotta sa...

Nu har jag glömt lurarna hemma. Men jag skall absolut lyssna efter jobbet nr jag kommit hem! :)

znogge sa...

Den måste jag kolla! Har sett att fler har skrivit om den. Lycka till med förberedelserna. Syster min med familj ska dit och lilla söta rara systerdotter tycker det är toppen! Skylttillverkning pågår och på den ska det stå "Frans"!

Ditte sa...

En perfekt parodi! Tack för goa skratt!
Bra att du nu har jobbat "klart" och har tid att förbereda dig för den viktiga schlagerfesten. Du måste absolt se till att vara i god form.
Jag vill ha noggrann rapport för jag tror inte jag komer kunna se detta "spektakel" live. Tidsskillnaden du vet. Och jag är ju gammal, men gansk pigg ändå. Men gränser finns.
Stor kram!

Ama de casa sa...

sv: Det är ett underställ med hamburgare som Jan-Axel har. Mycket sexigt... ;-)

Decdia sa...

Haha, jag har bara sett/hört ett fåtal låtar men denna var jädrar i det bra! asg

Gemsofmylife sa...

Dottern visade mig den idag helt underbar !!!
Jag hoppas att du får en alldeles underbar fredag och lördagen ör du helt upptagen :)
Hoppas Du får en fantastisk helg sötnos
Kram ❤️