onsdag 13 juli 2016

Universal studios

"Bloggpress" på mobilen brakade ihop de sista dagarna i Kalifornien, så här kommer blogginlägg i efterskott. Onsdagen tillbringades på Universal studios i nästan 10 timmar! Vi hade väntat oss köer både till parkering och till att få komma in på området, men det gick över förväntan! Kanske inte dumt att förköpa biljetterna via datorn på hotellet. 

De här killarna var var väl med i filmen "Apollo 13" ?

"Studioturen" med buss visar här skeppet och vattnet som var med i nyaste "King-Kong" -filmen.

Såklart måste hajen får vara med ,precis som jag fotade den när jag såg den för 28 år sedan på samma plats!

Vem minns inte "Bates hotel" i filmen Psycho"?

Waterworld var en actionshow som slutade med att ett flygplan kraschlandade på vattnet. Vilka attraktioner vi varit med om idag, är helt slut i både kropp och själ, men så roligt vi har haft!

Här är vi med en av stuntmännen i Waterworld.

Hittade en kul figur som vi trodde vi kände igen...men nej, det är inte Jokern i Batman. Kan ni se vem det är-eller från vilken film han kommer? Jag sms:ade våra killar, och äldsta sonen kunde svaret! 

3 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Välkommen hem och tack för att vi fått följa med dig på USA trippen... :D)

Kram på dig ♥

BP sa...

Välkommen hem och tack för att jag nu tack vare dig ser hur Universal ser ut inifrån. Ser fram emot fler inlägg från er fantastiska resa. Vem figuren är vet jag inte. Är urusel vad gäller filmer... också;-)
Hoppas du blir av med jetlagen tills imorgon.

Ditte sa...

Universal Studios gillade vi jättemycket! Vilket häftigt ställe och så mycket att se göra och uppleva. Bilderna talar för sig själva och attni både trivs och har roligt synds tydligt.
Kul att Waterworld finns kvar och även det andra...Men säkert har en del från senare tider också kommit med.
Fina bilder!