lördag 7 oktober 2023

Birgittadagen och jobbhelg

Dagen idag var ju solig, men ack så blåsig. Efter att ha laddat med sömn inför nattjobbet så gick jag ut på en jogging/powerwalk runda.
Det syns att hösten är här nu...
Vårt hus i solljus...
Påklädd på ett lustigt sätt idag, vill ju inte frysa, det gjorde jag inte heller! Grattis till oss alla som heter Birgitta idag förresten, det är ju Birgitta-dagen!
Fotoutmaningen Boktober håller Selmastories i. Dagens fotoutmaning nr 7: "En bok jag äger men ännu inte läst". Denna bok har varit med mig flera gånger i bagaget, men den blir aldrig läst! Helt ärligt är det nog min man som köpt boken, men jag tror inte att han har läst den heller...inte ännu i alla fall!
Ser att Elisamatilda fixat frågor till veckans fem en fredag, det får jag ta tag i, i morgon!


 

7 kommentarer:

LillaSyster sa...

Soligt men ack så blåsigt, mycket som fick vingar inatt. Bra jobbat med joggingturen!

BP sa...

Den boken skulle passa Ditte perfekt! Märkligt, vissa böcker antingen köper man eller så får man dom. Men de blir inte lästa. Har pckså några sådana exemplar i bokhyllan.
Ja, din klädsel är... aningen annorlunda. Men färgglatt är den. Är det shorts du har på dig över tajtsen?

Ditte sa...

Grattis på Birgittadagen! Ja, en vacker dag med sol men så blåsigt. Höll på att blåsa bort.
Vad gäller boken så äger jag den inte. Har läst en del av Enquist men inte gillat allt. Men kanske skulle jag läsa den här-
Önskar dig nu en "bra" jobbhelg.
Kram

Anna i Portugal sa...

Grattis på namnsdagen! Jag märker på bloggarna nu att folk klär på sig mer och fryser. Vi får 37 grader idag :) Så njuter nån vecka till av höga temperaturer, sen blir det svensk sommar här innan vintern slår till (med någon frostmorgon om vi har otur).

Guldkryckan sa...

Böcker är ju böcker, de ligger där tills man kanske får lust/tid att läsa dem, bara att invänta det antar jag.

Ha en underbar söndag nu. :)

Guldkryckan sa...

SV: Tackar för tipset, svarta lådan verkar intressant.

Ha det fint.

Paula sa...

Charmanta Susjos, du är alltid lika snygg oavsett klädsel, o jag älskar att du också älskar färg! Boken har jag inte läst, har bara läste en bok av Enquist, Boken om Blanche och Marie, den läste jag 2005 o den gav förmodligen inte mersmak. Dessutom ser han gubbig och tråkig ut, hihi