söndag 30 juni 2024

Skyltsöndag

Idag ville vi ha något gott till kaffet och åkte till Rådmansö Bageributik som ligger nån halvmil bort.
 
De är kända för sina goda kardemummabullar, men kunden före mej i kön köpte den sista, så vi fick istället köpa delikatessbullen med en fyllning av rabarber...det ångrar vi inte, hur god som helst!
Plockade med en påse kakor också, som visade sig kosta 75kr (!)...men de smälte också i munnen! (jag som inte är så förtjust i vare sig kakor eller bullar!)

BP:s skyltsöndag idag, och visst fanns det skyltar i butiken.
Även utanför bageriet.
Vi åkte vidare för jag ville en gång för alla se Rådmansö kyrka!
Så lite skyltar från kvällen i Norrtälje...
Öl-reklam!
Stationen var en restaurang,med uteservering också.
På Gyllene räven fanns denna tavla/skylt.

Avslutar dagens skyltsöndag med en tjusig motorcykel!

Idag har det äntligen börjat regna, nu blir naturen glad. Min man är också glad , för på TV kan han se både Tour de France, växlar med Formel 1 på en annan kanal, och snart blir det fotboll!

11 kommentarer:

LillaSyster sa...

Snygg hoj! Bröderna Andersson ser spännande ut. Hutlöst pris på kolakakorna. Snyggt skyltat, här har regnat konstant sedan lunch ligger på soffan och kollar touren=)

Guldkryckan sa...

Snygg hoj det där verkligen.
Men visst är det gott med bullar och kakor, går åt en del här periodvis, smaskens.
Gillar också gamla kyrkor, brukar besöka en om vi är ute i landet och det finns en i närheten.
De riktigt gamla är att föredra tycker jag.

Ha det nu så fint ni där. :)

Znogge sa...

Så perfekt att ni var sugna på lite goda kakor för nu fick du massor med bra skyltar att visa upp. Kardemummabullar är en favorit men rabarbervarianten lät inte dum den heller. Småkakor är jättedyrt att köpa på konditori men visst brukar de vara goda.

Här hemma är det en till som ser Formel 1 och det är inte jag kan jag säga ;-)

Önskar en fin söndagskväll nu!

Kram

BP sa...

Alltså Rådmansö verkar vara ett riktigt skylteldorado. Frantastiskt bra jobbat Susjos:-) Tusen tack för den Skyltsöndagen och länken:-)

Bageriet verkar vara nåt alldeles extra. Har aldrig hört talas om en delikatessbulle med rabarber. Tror den hade gått ned här också, trots att jag är lika förtjust i sötsaker som du;-)

Sedan ser det ut som bilträffar också, raggarrundor på Rådmansö också - jättekul! Hoppas det kommer ett reportage på en blogg nära mig snart;-)

Sedan skrattade jag gott - gick du in i kyrkan i hopp om att hitta en kyrkorgel till Åkes tema nästa veckan??? Hade en liknande tanke idag, men kyrkan tvärsöver gatan från mig hade stängt - hahaha;-)

En helt suverän Skyltsöndag:-)

PS. Ja, just det. England-Slovakien snart. Hoppas att England tar sig samman ikväll. Och vem vet - Georgien kan kanske skrälla igen, men då blir min spanska granne ledsen och jag med, då jag tippat Spanien som vinnare av hela EM. Vem satsar din man på? DS.

Klimakteriehäxan sa...

Finbakat kan kosta nästan hur mycket som helst nu för tiden!!!
Du påminner mig om att jag inte kommit iväg till Norrtälje. Brukar göra en tur dit varje sommar, ibland flera. Mysig stad på sommaren.

BP sa...

Svar: Hälsa Martin att Spanien möter Tyskland i kvartsfinal. Spanien vann ju med 4-1 mot Georgien, så nu väntar hemmanationen på fredag den 5 juli. Jag håller på Spanien. Vem håller din man på?

Åke sa...

Så vackert skyltat! Fyllning av rabarber jo jag tackar ) Motorcykeln var ju läcker, jag har en barndomskamrat som åker till Spanien nu på en bra likadan, Magnus var framme igår kl 22:00 med sina 320 mil sedan i torsdags. Han är nu i Alicante hos en kompis.

Äventyret framtiden sa...

Ojojoj för hojen, så snygg!
Rabarberbullen ser läcker ut, kakorna känns dyrbara..skyltarna är fina hela vägen genom inlägget.

Ha det måndagsfint, jag är senkommen...
Kram

Paula sa...

Vilken glidarhoj! En gyllene räv på Gyllene Räven, häftig svansföring! Undrar om inte den fina ölskylten är tjeckisk? Med dom priserna är jag glad att fikabröd inte tillhör mina laster! Kram från pörtet

Hanneles bokparadis sa...

Station med uteservering låter trevligt.

Anna i Portugal sa...

En riktig fin fika blev det förstår jag!