söndag 20 oktober 2024

Skyltsöndag


 Efter mycket om och men tror jag att jag har lyckats publicera den fina filmen som kompisen T har gjort om vår vecka i Grekland här i september, med musik till och med!  Tycker den passar bra denna skyltsöndag, som BP håller i.


En skön söndag med lååång sovmorgon, men orkade sen åka till F&S för ett jympapass. I morgon står det brandövning på schemat!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken fin film från en njutbar och härlig vecka i Grekland. En sådan lever man länge på. Ni är så bra på att ta vara på vardagen och ge den guldkant! Det blev ju så bra trots en usel väderprognos.

Det är lite kul att ni är så bra på att hitta skyltar. Ganska intressant att första gången var redan 1890 som begreppet "skyltsöndag" myntades så originalet har många år på nacken minst sagt!

Kram och god kväll!

Kram och god kväll!

LillaSyster sa...

Visst har du lyckats! Jag niger och tackar för en mini semester =) god mat, sol och sköna bad! ( jo jag minns att det regnade på er- men smart nog har filmskaparen fokuserat på det positiva) Ha en bra kväll! Supersnyggt skyltat

Äventyret framtiden sa...

Du lyckades BRAA!
Härligt att vara med på det sättet också.

Ha en fin senkväll!
Kram

Ditte sa...

Vad roligt att ha denna film. Så fint gjord! Och den passar väldans bra till Skyltsöndag. Ja, när som helst. Ett fint minne. Tack för att du visade den.
Skylten "You only live once".. m.m- älskar jag . Så sann . Och lätt att glömma att vi jar ett liv som pågår här och nu.
Varm kram

BP sa...

Hälsa T att han är en fantastisk fotograf och redigerare. Jag njöt av varenda sekund av de drygt 16 minuterna. Tusen tack för att jag återigen fick åka snålskjuts med er.
Ni fyra är verkligen härliga. Och ni verkar ha (minst) en sak gemensamt - ni gillar mat och dryck, precis som det ska vara på en semester. Jag borde kanske inte ha tittat på filmen så sent, för jag blev himla sugen på grekisk mat måste jag säga. Okej, jag tackar heller inte nej spaghetti-rätterna, för att inte tala om bläckfisken.
En helt suverän film. Riktigt proffsigt och såååååå njutbar:-)
Och skylten - japp, det är så jag försöker leva. Tror att jag lyckas rätt bra;-)

Tusen tack för filmen, skylten och länken:-)

Paula sa...

Körde helskärmsläge på datorn, fin film, tur jag nyss ätit för det vankades mycket god mat! Just nu vill man inte titta ut genom fönstret, nu har blåsten möblerat om hela världen, inga löv kvar i träden. Kram