onsdag 18 maj 2011

Om sanningen ska fram....

Om sanningen ska fram trivdes jag aldrig superbra i min korta frisyr ,så min underbara frisör Lotta ser nu till att jag får tillbaka min gamla "page",sakta men säkert. Hon fick fota mej innan jag gick därifrån. Jag är supernöjd (trots att de gör så jäkla ont när hon gör slingorna..puh!) . Och ja,en bild på den nya och väldigt dyra bikinin får ni oxå. Visst är den snygg! Ska försöka att inte bara bada i vassen...hrm!

Till sist, årets sommarplåga kommer med all säkerhet bli denna hit med Eric Amarillo: "Om sanningen ska fram,vill du ligga med mig då?" Jag gillar den skarpt,och funderar på om jag ska ha med den på mitt jympapass? En F&S ledare har redan lagt in den i sitt pass-motionärerna gillade visst den också!


12 kommentarer:

Jesse-Paloma sa...

Du är skitsnygg i håret & bikinin är super fräsch!

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Instämmermed Jesse-Paloma.

Önskade att min frissa kunde låta mig få vara ljusblond när jag vill det och inte mörkt,brunrött 1:a ggn gjordes slinger i foliepapper.Det blev snyggt.Men så fick jag för mig nehej jag vill inte ha det där mörka, så jag tonade håret,de blev sura och mörkade håret igen, sa jag blev så gammal i det ljusa med grått inslag. Är 68 år.Vad har de med att göra att jag vill vara blond.Nu ska jag inte gå dit mera, en sa att det är inte alltid som kunden har rätt. Jag fick betala dyrt, för något jag inte trivdes i.
Det finns ju så många mörkhåriga här där jag bor att det räcker.När jag inte orkar tona det längre får det grå växa ut igen, men det trivs jag inte heller i.
Snart blir det solblekt.

Grannflickan är frissa men Mammaledig till tre, hon kan klippa mig.Hennes man sa det.Gratis sa han,men lite kan hon få.

Mia S sa...

Snyggt mycket snyggt... du, frisyr och bikini....och låten är skitbra :)
Kram !!

Ting sa...

Jättesnygg bikini!
Och frisyr!

Kicki sa...

Det är något konstigt med frisörer, när man börjar gå hos en ny så har man halvlångt hår, sen klipper de bara kortare och kortare! Jag känner mig lite kvinnligare med lite längre hår, har också provat kort som alla säger att jag passar så braa i! Fin bikini! Kram

4U2 sa...

Så mycket snyggt ... ja, du är snyggast! :)

Helga - precious sa...

Jag tycker du var fint i kort också, men man måste ju trivas själv också! Jag har haft kort hår 2 ggr och inte heller trivs något vidare med det - konstigt!

Jag ska lyssna på plågan nu...

Anni sa...

Äh, du är ju snygg i allt!

Och ja, den blir en plåga...

Maya sa...

Du är kanon fin i din frisyr.
Funderar på kapa mitt går :)
Men då kan jag inte sätta upp det i en massa frisyrer... hihi. Lite svårt det där.

Mollan sa...

Skitsnygg bikini - och du också! Kram

Eva sa...

Supersnyggt; både frisyr & bikini
Superplåga; "Om sanningen ska fram-låten". Men jag håller med, jag tycker om den ;)

Kram Ev

Susjos sa...

Men gud va ni är snälla!! KRAMAR till er alla ♥ ♥ ♥