lördag 12 december 2015

Full avdelning och få sätta sig vid dukat bord!

Gott att vakna mot kvällningen och bli serverad hemlagad pizza! Ibland kan han min man!

Julstjärnorna i tyg är nyduschade och står sig även detta år!
En bra natt i telefonrådgivningen, helt fullt på avdelningen och på eftervården när vi kom,så vi visste att vi skulle behöva hänvisa alla som ringde. Nästan alltid kommer det oanmälda på natten som inte ringt innan, även denna natt hände det. Efter att vi undersökt och kollat upp barnet var det bara för dem att åka till ett annat sjukhus. Tacksamt nog så kunde andra sjukhus hjälpa oss i natt! Strax dags för natt nr 2 av 3!

7 kommentarer:

Comsi comsa sa...
Så härligt med en alldeles egen "Pizzaman" :)))


Kram ♥

BP sa...

En väldigt väluppfostrad make - bra gjort;-)

Skrattade gott åt dina nyduschade julstjärnor - hahaha! Gav upp med "riktiga" julstjärnor för några år sedan, då dom dog en snabb död efter bara tre dagar. Nu får det liksom vara, men jag måste säga att dina "fejks" ser väldigt naturtrogna ut.

Tror att många chansar att de får vara kvar hos er när de väl är på plats. Klart värt ett försök, mindre roligt för personalen att behöva hänvisa de blivande föräldrar till ett annat sjukhus.

Ha en bra natt nu!

Ama de casa sa...

SMART!!!

Jag gillar julstjärnorna, men dom gröna bladen ramlar bort och dom röda vägrar. Dom stannar till midsommar, typ... FUUULA blir dom. Jag ska också köpa fuskisar till nästa år :-D

Anonym sa...

Om du bara visste, hur mycket jag avundas dej
din fönsterbräda! Inga hem här har såna. Man
har ingen plats att sätta blomkrukor och ljusstakar på.
Jättefint med evighetsblommor!

Ruth i Virginia

Ditte sa...

Tycker du lyckats väldigt bra med dina julstjärnor eftersom de vanligtvis inte trivs så bra på en bräda ovanför ett element. Blir alltför torrt! Eller är det så att du har köpt dessa snygga fejkisar. För fina är de!
Men kanske är det de personliga, dagliga samtalen som är haken.
Mysigt att bli serverad hemlagad pizza efter lite sömn och den såg så god ut.
DEt är tur att jag för länge sedan passerat bebistiden för detta att åka runt mellan olika BB är ju ingen hit. Och man lär ju inte kunna förbeställa heller, annat än på BB Sofia. Ni gör ett så himla bra jobb och finns det inte plats så finns det inte. (Nästan som på Jesu tid...)

znogge sa...

En hemlagad pizza tackar man verkligen inte nej till :D

Trevlig Lucia!

N sa...

Hoppas du hade en bra lucia!