onsdag 16 december 2015

Utan kylskåp dag 2

Dag 2 utan kylskåp. På altanen står kylväskan och nån påse med varor som bör stå i kylskåp. Tur att vi inte har handlat julmaten ännu! Idag har vi så beställt en ny kyl och frys, och tänkte ta expressleverans så de kommer samma dag, men se då tar de inga returer med sig- vi vill ju bli av med de två gamla skåpen! Så nu kommer leveransen om 2-7 (!) dagar. Ringt kundservice som ju servar hela Sverige,så de kunde inte säga hur snabbt leveransen kommer, men eftersom vi bor i Stockholms området så trodde hon att då kunde det ju inte ta så lång tid...vi får väl se! Idag har det städats bakom kylskåp och det är uttömt nu stående i hallen för vidare frakt...
Dags i natt att jobba igen, diffade även in mej på fredag-så nu blir det tre nattpass igen efter bara två nätters ledighet. Men sen stundar två veckors semester,så jag ska inte klaga! Håll nu tummarna att vi får vår nya kyl och frys innan jul..annars vet jag inte hur det ska gå!

10 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Aj då, vilket elände att vara utan kyl nu! Hoppas att ni får en snabb leverans nu då. Kram

znogge sa...

Vilken otur att det skulle hända just nu. Men du har min tumme!

BP sa...

Håller verkligen tummarna hårt att ni får kylskåpet och frysen innan jul. Tänk Susjos - hur gjorde man förr i tiden. Javisst, ja, då hade man ju en jordkällare.

Å visst är städningen bakom kylskåp och frys riktigt rolig - NOT.

Den enda trösten jag kan erbjuda här är ju att det inte lär bli varmare än åtta grader på fredag. Å om du ställer ut massvis med kylväskor (och andra väskor kanske) i skuggan så borde det ju inte vara ett större problem - förutom allt springande såklart. Det hade ju varit värre under sommaren.

Å långledigheten räcker ju över både ju och nyår så jag tycker inte riktigt synd om dig här;-) Önskar dig som alltid en väldigt lugn natt. Kram!

Ditte sa...

Visst kommer den nya kyle och frysen. Positiva tankar, du vet. Och en klen tröst är ju att det inte är högsommar med +30. Alltid något!
Skönt för dug sedan med ledighet! Behövligt!

Decdia sa...

Innan i år så var vi också kylskåpslösa, helt hopplöst. Håller tummarna för er!

Susanne sa...

Håller tummarna så att knogarna vitnar.

Ama de casa sa...

Oj... Jag håller tummarna för att ni får grejerna snabbt! Fast tur i oturen kan väl sägas vara att det hände vid den här tiden på året...

Susanne ❤️ sa...

Hoppas du får kyl och frys snabbt nu !!!
Inte kul om det blir närmare jul då man redan vill vara klar med allt !!!
Men på ett sätt skönt att fått det städat bakom kyl och frys :) jag brukar göra en sån städning en ggr om året till jul och det är inte kul att dra ut och fixa och dona men i år har jag inte ens gjort det :( men men det kommer
Hoppas passet går bra och vad skönt sen med två veckors ledighet !!!
Precis vad vi alla behöver ;)
Kramisar
Sanna

Comsi comsa sa...


Det är tur ni kan ställa ut maten, hoppas ni får kylen snabbt...

Kram ❤

Comsi comsa sa...


Det är tur ni kan ställa ut maten, hoppas ni får kylen snabbt...

Kram ❤