lördag 2 september 2017

En kväll på Vendelsö

Så var det dags för ett besök hos äldsta sonens flickväns föräldrar på Vendelsö igen, det var länge sedan sist, och när både jag och maken jobbar på helgerna är det svårt att få till en helg som passar. Men denna helg är vi båda lediga, och bokad sen länge! Så trevligt att ses, och så klart var kvällens tema Hawaii, då deras resa gick dit i juni! Vi missade festen som hölls i augusti på Vendelsö för flickvännens mamma som fyllde jämnt, men bättre sent än aldrig! Baren i "Hawaii-stil" stod kvar och där inbjöds vi på förfriskningar innan middagen.

Här ses värdinnan själv ordna med förfriskningar i baren, och visst är den fin! Sonen hade visst varit med och byggt den. Det blev en trevlig kväll med god mat och dryck, och en underbar film såg vi från deras resa i juni, där ju även son och flickvän var med! Både rörliga bilder och stillbilder blandat med text och musik, så kul att se!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken härlig kväll och kul att ni kunde hitta en dag som passade. Ibland är det inte helt lätt.

God söndag!

Ami sa...

Vilken trevlig kväll! Och vilken fin bar :)
Ha en fin söndag

BP sa...

Låter som en toppen kväll med de "rätta" ingredienserna! Tycker baren är riktigt cool, och så hade ni någotsånär tur med vädret också:-)

Geddfish ♥ sa...

Vilken toppenkväll!
Härligt, man ska ta vara på alla godbitar.
Kram 💛

Villa Frejas bokblogg sa...

Vilken trevlig kväll och härligt tema på festligheterna. Kram

Ditte sa...

Jättetrevligt och med ett perfekt tema Hawaii. Vilken läcker bar och både drycker och tilltugg ser så gott ut.
Kan tänka mig att dte var roligt att få se bilder och film från Hawaii och jag tycker helt klart ni ska ta er en tur dit vid tillfälle.
Men nu har ni ju nästan varit där.
Kram!