onsdag 27 september 2017

Ett spännande besök

För 7 år sedan laddade jag för min 50-årsdag på Samos med sol och värme....

Idag var det öppet hus på "Puls & Träning" som ligger ett stenkast bort från vårt hus, så jag och maken gick dit för att se hur det såg ut ...

Nära och bra, men skapligt höga priser...tål att tänkas på. Jag tränar ju gratis på F&S, men som komplement kanske....

Blev så trött efter besöket hos Puls&Träning, så jag var tvungen att sova en stund på eftermiddagen, sen ville maken att vi skulle äta middag ute ikväll...och vi har ju nära hit, till vårt Mall of Scandinavia!

Sagt och gjort, är fortfarande förkyld (men på bättringsvägen!) och har ordnat vikarie till kvällens IW-pass på F&S, gick istället till O`Learys och åt middag...!!!

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha!!! Maken din är som jag. Han föreslår precis det som är perfekt för en sjukling. Ja inte inte pass på P&T då, men väl en "läkande" middag på O*Learys. En sååååå klok make du har!!!

PS. Det syns att MoS har samma ägare som Täby Centrum - Unibail Rodamco. Samma stuk/budskap på skyltarna, men olika färger. DS.

znogge sa...

Ett utmärkt sätt att kurera förkylningen på och dessutom lite guldkant på tillvaron så där mitt i veckan. Här börjar nog näsan rinna tyvärr...

Ha en fin torsdag!

Ama de casa sa...

Det var en "träning" som till och med skulle ha passat mig! Och då menar jag inte dom där två första... ;-)

Krya på dig ordentligt nu!

Villa Frejas bokblogg sa...

Hoppas du snart mår bättre. Kram

Ami sa...

Vilken bra idé att äta middag ute! Skönt att förkylningen går åt rätt håll :)
Kram

Geddfish ♥ sa...

Förkylningar är luriga, de kan komma och gå. Hoppas du strax är frisk. Läste Täby nånstans, var det där du träffade på någon? Har nog missat det.
Äta ute kan vara en god sak på flera vis ;) och förkylningen vill gärna slippa träningen en stund.
Torsdagskram 💚

Ditte sa...

Kul med Samos och födelsedagar. Vi var där nr maken fyllde 60 år. En tid sedan- ja....
Trevligt med en uppiggande restaurangmiddag och kanske känner du dig piggare efter den. Bra att du ordnade vikarie till ditt pass för förkylning och träning är ingen bra kombo.
Intressant med P&T men inte direkt prisvärt. Men att det ligger nära är ju en fördel. Men också lite trist med inomhusträning. Finns inga bra utegym i närheten?
Önskar dig god bättring och ne fin kväll.
Kram!