onsdag 25 oktober 2017

Intensiv onsdag

Mycket kan man hinna med på sin ledighet. Inte fullt så lång sovmorgon idag, ville hinna träffa kompisen Y  på lunch idag, i Sollentuna där hon jobbar. Ut i detta hemska höstväder med regn och blåst, men funkade bra när jag hade bilen. Vi hann ses, äta och prata lite på en timme!

Vidare hem, städa, beställa mat från Mathem till helgen ,förbereda middagen, vidare till F&S för IW-passet och nu efter dusch ,mat...ut i regnet  nu för att åka till jobbet...häpp!

SVAR på förra inlägget, visst är det jag uppe i vänstra hörnet, eller klockan 11 som Ama skrev! Kul att ni kände igen mej!

8 kommentarer:

BP sa...

Japp, då kände jag igen dig på bilden:-) Med andra ord så är du dig lik:-)))

Å medan du var på din före detta hemmaplan, så besökte jag din nuvarande hemmaplan idag. Älskar MoS:-) Har du lagt märke till att där finns Balders fik, klassikern som fanns i gamla Sollentuna Centrum förut? Blev nästan nostalgisk när vi tog en fika där.

Önskar dig en lugn natt!

Znogge sa...

Vilken trevlig ledig dag på alla vis. Hoppas att nattpasset inte blir alltför kaotiskt.

Kram

Ditte sa...

Då kände jag inte igen dig! Får titta en gång till.
En dag i full fart med andra ord. Men kanske går du i mål imorgon bitti.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Ama de casa sa...

Så gott med sushi! :-)
Ja, då kände jag igen dig efter ett litet velande - härlig bild :-) Fina bilder där bakom dig också.

Såg BP's kommentar och drabbades också av nostalgi av själva kommentaren. Balders Bröd... Dom fick ganska mycket pengar av mig förr om åren ;-)

Ami sa...

Vilken god lunch! Aha, då hade jag också var du var på bilden!

Villa Frejas bokblogg sa...

Så gott med sushi och mysigt med träff med en väninna. Kram.

Mias Mix sa...

Full fart! Man hinner mycket när man sätter fart. Ja onsdagen var verkligen bedrövligt väder. Fick peppa mig själv mycket för att komma ut på en löprunda då. Önskar dig en fin helg!

Mias Mix sa...

Full fart! Man hinner mycket när man sätter fart. Ja onsdagen var verkligen bedrövligt väder. Fick peppa mig själv mycket för att komma ut på en löprunda då. Önskar dig en fin helg!