måndag 25 juni 2018

Rhodos dag 4

 Ännu en dag med sol och blå himmel, underbart! Började dagen med en joggingtur, på lite tunga ben nu, men skönt efteråt! Frukostbuffé och sen sol och bad, vattenjympa mitt på dagen , sen dags för grekisk sallad till lunch. Och så dessa vackra vyer! Man bara njuter! Ikväll var det dags för två VM-matcher samtidigt. Mitt emot hotellet ligger en sportsbar som visat båda matcherna samtidigt, där sitter vi! Beställde in en grekisk kyckling med fetaost...men fetaosten smakade verkligen inte bra, så den fick de byta ut, lite förvånade blev de, men kunden har väl alltid rätt? Bytte till en halloumisallad, som smakade mycket bättre! Nu är det caipirinhia i glasen å fotboll på TV













6 kommentarer:

BP sa...

Så otroligt lägligt och strategiskt placerad - Sportsbaren alltså - hahaha:-) Så ni följde fyra matcher eller två, beroende hur man ser det, då de gick samtidigt;-)
Helt otippade resultat ikväll, men din Tobbe fick in skrällen 1-1 mellan Iran och Portugal. Otroligt. Han leder stort nu och kan redan nu förbereda sig på att besöka mitt jobb och ha med sig en tårta med VM-vinnarens flagga. Det stod ju i reglerna - hahaha, men det gör det faktiskt:-)

Av dina bilder att döma så är det precis det hotellet vi bodde på för många år sedan. Roligt eller hur!!! Fortsätt och njut av vyerna, maten (förhoppningsvis, för kunden har ALLTID rätt) och fotbollen såklart. Din man ligger på 36:e plats efter dagens matcher.

Ditte sa...

Perfekt att kombinera fotboll med semester och perfekt med en sportbar inom "räckhåll". ittar också mellan varven.
Bra att du klagade på maten och fick ny. Ofta gör man ju inte det.
Ni ser ut att ha det bra och jag önskar er fortsatt fina dagar på Rhodos.
Kram!

Steve sa...

Ljuvliga bilder skvallrar om en skön Greklandsvistelse. Då kan man stå ut med en plump i protokollet, den illasmakande fetaosten.

Ama de casa sa...

Vilka härliga bilder! :-)
Duktigt av dig att klaga och få maten utbytt. Jag är superdålig på sånt, och skulle nog bara ha lämnat den.

Såg ingen fotboll alls igår - prioriterade eget spel (av annan sort) och mat i glada vänners lag utan TV :-)

Susanne sa...

Vilka härliga bilder, blir såååå avund....

Ami sa...

Det var bra gjort att klaga på maten. Man kan ju bli sjuk om den är dålig och det är inte kul. Och absolut inte på semestern!
Gott med en caipiriña :)
Kram