tisdag 5 december 2023

Shopping, hemmaträning och inställd julshow

-10 grader gjorde så att jag gick ner i garaget och tog bilen till garaget på MoS, trots att det är lite krångligt och trångt att parkera där, och svårt att hitta. Men så ljuvligt att slippa vara ute i kylan! Såg till att ta foton på vart jag har ställt mej.
Så jag hittade tillbaka! Jag var ute efter ett par röda fina gardiner på Hemtex som skulle passa nu till jul, men de var så klart slut. Hittade istället lite julklappar till Samuel, inte så svårt att köpa julklappar till honom. 
Vi har fått tillgång till Friskis Go i december vi funktionärer ( ja, jag är ju kvar som funktionär december ut), det betyder att man kan träna hemma till olika pass som finns som videofilmer med musik och allt, både styrketräning, spinning och massa gruppträningspass från yoga till jympa. Idag provade jag på ett coreflex soft pass, och jösses vad min stela kropp gillade det, det kändes som smörjmedel för kroppen, det har jag inte gjort för sista gången!
Apropå Friskis så fick vi också en liten julklapp igår, en upphängningsbar necessär.

Ikväll skulle vi egentligen med våra vänner vara på Quality Hotel Friends och se julshowen "A soulful Christmas" med Eric Gadd samtidigt som vi åt en tre rätters middag, men förra veckan fick vi veta att just tisdagens show har sålt så dåligt , så den är inställd ikväll! Vi fick välja mellan att se den i morgon istället, eller få pengarna tillbaka, vi valde att få pengarna tillbaka, men så trist att det blev inställt...köpte biljetterna i juli och har såklart sett fram emot kvällen! Men men, veckan är full av aktiviteter, redan i morgon kväll händer det spännande saker igen, så det går ingen nöd på mej, sen är hela helgen uppbokad med nattjobb!
 

9 kommentarer:

znogge sa...

Lite snopet att showen var inställd men det är sådant som kan hända.
Trevligt med en julklapp för det uppskattas alltid.

Kram och god kväll!

BP sa...

Känner igen "idén" med parkeringsgarage hos MoS. Likadant i Täby centrum, som dock tyvärr inte har orange på plan 1 utan rosa;-) P-garaget hos MoS är ett litet helvete tycker jag. Att komma in och parkera är väl okej, men att hitta ut tycker jag var en gåta och tog lång tid, speciellt om man var dumt nog att följa skyltarna;-)

Osis med julshowen. Gissar att konkurrensen är stenhårt med olika event den här tiden. Men som vanligt vet du precis hur man njuter när man är ledig. Så nej, jag tycker inte alltför synd om dig;-)

Äventyret framtiden sa...

Bra att du ändå fick pengarna tillbaka men snopet känns det säkert.
Lyckos lilla Samuel, så många klappar han får av tomten.
Hoppas att han är frisk igen.

Anna i Portugal sa...

Tråkigt när det blev en inställd show, en som du sett fram emot i ett halvår! Agendan fylls ju lätt i december så förstår det inte gick att bara byta kväll, så bra pengarna hamnade i er ficka igen. Det där parkeringshuset ser ut som de gör här, så trångt!

Ditte sa...

Trist att showen blev inställd men jag har förstått att konkurrensen nu är stor på julshows sidan.
Men med andra trevligheter så är det ju ändå ok-
Önskar dig det bästa och ha det gott.
Ska ut på vift och festligheter hela dagen med Promenadkluvven och vi ska också fira Finlands nationaldag-
Kram!

Guldkryckan sa...

Det gäller ju verkligen att ha koll på vart man ställt sin bil i ett parkeringshus, absolut, använt mig av samma knep en gång i tiden.
Trist att det ställdes in, har man sett fram emot något så blir man ju alltid besviken.

Ha nu en fin onsdag trots allt.

femfemman sa...

Så bra att kunna få ett bra träningsprogram hemma. Tror i och för sej att det finns på nätet, så att vi alla kan hitta något. Sofia är ju bra... men länge sedan jag gjorde något av hennes program. Borde bli ett nyårslöfte med dagliga 20 minuters träning.
Snopet när det blir inställd... men ni hittar säkert på något annat kul. Kram

Hanneles bokparadis sa...

Smart med hemmaträning som komplement. Våra konsert inte inställt, men dirigenten och solisten sjuka, vi får se vad det blir 🎄

Annika sa...

Nämen vad TRÅKIGT med den inställda julshowen. Gillar dessutom Eric Gadd mkt, tycker lite synd om honom nu. OCH er med, såklart. Jag hade gärna, gärna sett hans show också.
Sant, bra att hålla koll på var man parkerat.
Du har fullt upp, bra det.
Kramar!