måndag 4 december 2023

Två fester på samma dag!

Idag var det dags för invigning av F&S nya anläggning i Rotebro för oss funktionärer, det "gamla" 3M huset som syns från E4:an mot Arlanda, vi bodde granne med det huset innan vi flyttade till Solna!
 
Verksamhetschefen Kristian klippte bandet, och i morgon öppnar vi för "allmänheten".

Vi blev bjudna på snittar och bubbel...
Jättefina nyrenoverade lokaler med gym....
Spinning-sal...
...och en jympasal! Nästan så jag blev sugen att fortsätta min karriär som ledare, men nej, istället blev jag avtackad idag efter 20 år som funktionär, fick en fin amaryllis i fin röd kruka och applåder. Men jag kommer att fortsätta som motionär ...tror jag, det är dock en bit att åka även till vår första anläggning på Stinsen.
Ingen rast ingen ro, efter nån timme tog jag bilen  vidare till nästa event i Enebyberg! Idag fyller nämligen svägerskans dotterdotter 18 år och bjöd in till fest! Libanesisk meze stod på menyn, allt hemlagat, sååå gott! 

Såklart blev det både tårta och sång!
Vilken kväll det blev, hon blev så uppvaktad och glad! Jag passade på att skjutsa hem flera släktingar till Sollentuna i denna kyla...jösses så kallt det är -13 grader när vi satte oss i bilen! 
Men snacka om glad måndag, Caritas tema! Kan inte bli bättre!


8 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken glad och härlig måndag det blev och festligheter gånger två var väl ett bra sätt att inleda veckan på. Libanesisk mat tycker jag är väldigt god.
Så fina nya lokaler och som motionär kan du alltid fortsätta även om du är officiellt avtackad nu.

Kram och god tisdag!

Anna i Portugal sa...

En riktigt festlig dag! Så mkt gott att äta också.

BP sa...

Helt underbart! Det är precis så man ska ta sig an lediga dagar när man jobbar natt. Bra gjort!
Så F&S har flyttat ifrån Stinsen till 3M Huset. Bra att de fick tag på nya stora lokaler, även om 3M-huset ligger längre bort från "civilisationen". Och så klart att du fick röda avskedspresenter:-) Förresten tänkte jag helt osökt på The Herreys när jag såg guldkostymen som verksamhetschefen hade på sig:-)

Maten du fick i "min" grannkommun såg lika mumsig ut som snittarna hos F&S.

Annika sa...

Härligt!
En energikick! Vilken bra dag och så mycket gott att äta!
Det är så kul när vissa dagar blir så där festliga.
Kramar!

LillaSyster sa...

Wow vilka partaj med god mat!
Det är ett slit att vara instruktör, jag vet jag har också jobbat ideellt och satt ihop pass och fått folk att röra på sig. Det är himla skönt att bara vara deltagare. (Nu är jag inte ens det längre utan satsar på egenträning.)
Schysst att bjuda på skjuts. Ha en bra tisdagskväll!

Anki sa...

Vilken festlig dag! Ser så festligt och gott ut!
Ha en fin kväll!
Kram

Ditte sa...

Verkligen en glad måndag! Och en god sådan på lite olika sätt.
Tänk att du varit funktionär på F&S i så många år. Så roligt för alla för den entusiasm och gympaglädje du spritt vitt och brett.
Men allt har ett slut.
Kul och gott med libanesiskt tema och en eloge till att få till all god mat på egen hand.
Kram!

Paula sa...

Bara roliga tillställningar och mat behöver du inte tänka på att stå o laga på spisen! Jag börjar svettas bara av att se de hopträngda motionscyklarna i salen med en massa speglar därtill, ryggar tillbaka av förfäran, haha Det får vänta till nästa liv. Föredrog den stora tomma jympsalen,,,fast riktigt tom var den ju inte. Libanesiska maten såg verkligen smaklig ut, lyllo dig! Kram