onsdag 9 oktober 2024

En galen natt

Igår natt behövde jag läkemedel som vi inte hade på avdelningen, och jag ringde post-op, som så fint kunde skicka upp läkemedlet med rörposten, och den trevliga sjuksköterskan skickade med denna lapp, det värmde!

I natt blev det inte lugnare, vi var en barnmorska kort, och hade att göra hela natten, så jag var gråtfärdig i morse när morgonpersonalen kom. Har skrivit till min chef om natten som var, och önskar ju att minimibemanningen höjs.

Skönt nog hade jag bilen i morse, för jösses så det regnar! Slut i kropp och knopp känns det som, och för lite sömn idag gör att jag skippar att åka till F&S. Ute regnar det fortfarande ...jag ser fram emot en skön kväll hemma istället!
 

7 kommentarer:

femfemman sa...

Fin hälsning. Och du måste ta hand om dej, inte slita för hårt. Kram

femfemman sa...

Fin hälsning. Och du måste ta hand om dej, inte slita för hårt. Kram

Äventyret framtiden sa...

Ni har det kämpigt, lite väl kämpigt. Hoppas att din chef kan göra något bra som förbättrar er situation. Minibemanningen behöver absolut höjas, så där ska det inte vara. Jisses, ni är ju livsviktiga och ni behövs verkligen! Lycka till Susjos och hela din kår! Tag hand om dig på bästa sätt, så gott du kan och förmår.
Varm kram!

LillaSyster sa...

Små meddelande som betyder mycket =) Ja, det har regnat hela dagen trodde knappt mina ögon då solen glimtade till 40 sekunder vid 17.30 Ha en skön kväll!

Znogge sa...

Så jobbigt att det blev en sådan natt. Det kan inte vara rimligt att personalen ska känna så. Bra att du informerade din chef. Dessutom så var det klokt av dig att stanna hemma i kväll och ta det lugnt. Det behövde du.

Kram

Ditte sa...

Låter klokt med en hemmakväll. Behövs efter denna natt. Väldigt trist att det är så klen bemanning. Bra att du uppmärksammade chefen om detta. Kram!

BP sa...

Tänk att den post it-lapp kan göra att man blir glad. Det behövs inte mycket, eller hur?!
Rörpost - det trodde jag inte fanns längre. Där hade jag alltså fel...
Japp, det har ju regnat hela natten och hela dan idag. Det regnar fortfarande. Så koppla av hemma med ett glas vin till exempel. Gissar att du kommer somna ovaggad ikväll...
KRAM!