tisdag 8 oktober 2024

Sovtisdag


 En skaplig natt på jobbet, men ack så fruktansvärt trött man är vid 04-tiden,och med en lätt huvudvärk. Nattpassen tar ut sin rätt! Som tur var kunde jag somna om idag när jag vaknade redan vid 13-tiden, och sov ända till kl 17, det behövdes säkert!

Så nu är jag redo för natt nr 2.

Ett härligt foto dök upp på facebook häromdagen, Andrew, en ny bekantskap från det irländska bröllopet ( som pågick i dagarna tre) som jag och min schlagerkompis träffade där. Han hade en sån här cool t-shirt på sig vid ett tillfälle,  och vi blev väldigt förtjusta i den, och så småningom kom dessa t-shirts i brevlådan!

4 kommentarer:

Znogge sa...

Jag blir imponerad av er som klarar av att jobba natt. Tror inte att jag hade fixat det själv men jag förmodar att man vänjer sig. Skönt att du kunde sova länge i dag. Nu hoppas jag att det blir en bra arbetsnatt.

Kram

Hanneles bokparadis sa...

skönt att sova ut, det kunde jag inte alltid när barnen små och min mor passade dem.

Äventyret framtiden sa...

Nattjobb tar på...hoppeligen så blir natten så där lagom lugn nu.
Vilken trevlig kompis ni fick som sände er de där fina t-skjortorna.
Önskar dig en GOD natt!
Kram

BP sa...

Du missade absolut INGENTING i dagens gråa mörker. Med andra ord kunde du inte ha spenderat din tid bättre än i din sköna (hoppas jag) säng.
Nu fick vi ju inte "ovädret" än, åtminstone inte här i Täby, där det knappt regnade, men grått var det ju.
Så dina t-shirts verkligen satte färg på tillvaron ikväll, och det trots att det var svartvita - hahaha:-) Andrew verkar en helt okej kille:-)
Önskar dig en dräglig natt #2!