torsdag 3 oktober 2024

When I´m sixty-four

 

Härliga grattis-bombaderingar på Facebook idag, wow, man kan tro att jag fyller jämnt! Denna härliga bild från ESC i Turin fick jag från min schlagerkompis.

I Malmö i år träffade vi på en neonatalsjuksköterska, som jag tipsat om att gå med i Melloklubben för att få tag i biljetter till dessa evenemang, hon la ut dessa bilder idag..från just Malmö!
Här med hennes kompis, som visar sig bo granne med mig här i Solna, i huset nästan mitt emot mej,  världen är liten! 
När jag vaknade på eftermiddagen ,och min man kommit hem från jobbet, så stod det rosor på bordet.
Just idag kom vykortet fram från min schlagerkompis som varit på semester i Italien, och skickar en bild på denna staty, såklart med ESC -tema. Han blev 3:a i ESC 1958, men har ändå fått en staty av sig i sin hemstad. Inte konstigt kanske, låten blev en klassiker...vem kan inte refrängen till "Nel blu, dipinto du blu" ? Om jag säger : "Volare"!!! Sångaren heter : Domenico Modugno, och syns här som staty.
Önskade mej sushi till middag idag...
...och min man hade också köpt en liten flaska champagne dagen till ära!
Bästa presenten kom via videochatt idag, barnbarnet Samuel sjöng "Ja må du leva" till sin farmor....såååå ljuvligt, och lillebror var lika glad! Hoppas innerligt att vi alla är friska och kan ses i helgen!


Visst kommer jag att tänka på Beatles låten "When I´m sixty-four, en dag som denna!



5 kommentarer:

LillaSyster sa...

Grattis på födelsedagen!
Din man är verkligen en pärla på att fixa blommor =) Håller tummarna för att du får träffa lilla familjen.

BP sa...

Stort, stort GRATTIS på födelsedagen. Det går inte att föreställa sig att du fyller 64 år idag. Du ser ut som max 54 och knappt det.
Härligt med denna fina uppvaktning av din man. Den är du väl värd.
Fortsätt fira nu, om ett år är du pensionär:-)
KRAM!

Ditte sa...

Stort grattis igen! Vilken trevlig födelsedag! Och Beatles låt passar ju perfekt. Så fint med rosor och champagne från maken. Härligt med videochatt med Samuel och lillebror och att de sjöng för dig. Hoppas nu innerligt att ni kan ses i helgen. Varm kram

Znogge sa...

Grattis än en gång på din dag! Låter som en bra födelsedag tycker jag. Mysigt att få chatta med barnbarnen. Här chattade vi med stockholmsfamiljen och det är alltid roligt.
Önskar en fortsatt fin födelsedagskväll!
Kram

Äventyret framtiden sa...

Stort varmt grattis på din födelsedag! Jag läser att den blev riktigt bra och så röda rosor från maken, så underbart och fint!
Grattiskramar hur många som helst, eller si så där 64 stycken.