söndag 17 augusti 2008

1.03.04


We are all the winners.....
JAAA, jag gjorde det! Ja, inte mitt personbästa,men jag slog min man! Kom först i mål! Är det nåt jag kan så är det att spurta på slutet! Vi höll ihop genom hela loppet,det var tufft,det var verkligen jobbigt...men jag bet ihop och hängde med honom, och hade krafter kvar vid Mariatorget,så när jag kom ut på Hornsgatan,så gav jag järnet! Ja jädrar va jag sprang! Och vilken publik,de nästan lyfte en in i mål! Suveränt! Men var helt slut när jag äntligen sprang över målsnöret! Puh! Min man kom in 24 sekunder senare ;) Han var inte lika glad...
Men jag är nöjd!
Sen såg vi tjejernas Marathonlopp i OS på TV, och där kan vi snacka om att springa fort!....
Nu laddar jag om för ett nattpass på jobbet,sen har jag ju Tjejmilen framför mej i slutet av augusti...
Sen kryper jag in på jympagolvet över vintern,och väntar till våren kommer,då det är dax att sätta på joggingskorna igen!

4 kommentarer:

imsevimse sa...

Stort grattis! Min man sprang på 1.03.19!

K.M.S sa...

Grattis *klappar händerna*... Bra jobbat !!

imsevimse sa...

Hej!
Och pust, har precis varit ute på en löprunda. Ska man springa Midnattsloppet nästa år så...

Om du vill lägga in en video från youtube så kan du antingen 1. kopiera länken uppe i adressfältet, sen går du till din blogg och markerar ett ord, klicka sen på symbolen som är rund och har två "glasögon" på sig, då kommer det upp en ruta där du klistrar in länken eller 2. bredvid videorutan till höger finns ett fält där det står embed, den länken kopierar du, gå till din blogg och när du ska skriva så skriver du i html-läge, ej skrivläge. Precis ovanför inläggsrutan till höger kan du välja det. Ställ dig sen i inläggsrutan och klistra in länken. Då får du också upp en bild från videon i bloggen.

Ibland funkar inte alt. 2, det kommer upp ett meddelande om att det är nåt fel med html. Det vet jag inte vad det är eller vad man gör åt. Men alt. 1 har alltid funkat för mig.

Hoppas att du förstod nåt av detta!

Ica sa...

Stort stort Grattis...