onsdag 20 augusti 2008

Och åren de går,även för Madonna!Intensiv vecka! Var på kul avskedsfest igår,två underbara kollegor som tyvärr slutar hos oss!

Och så två nattpass framför mej igen, och i helgen är det dax för en nostalgi tripp till Hofors! Mina ungdomsår tillbringade jag där,och nu är det dags för klassfest igen! 32 år sedan vi gick ut 9:an! Vart tar åren vägen? Inte långt till 50,det har ju denna donna just fyllt!Still going strong! Som tur är 50 ingen ålder idag...

Nu måste jag åka till jobbet.........

2 kommentarer:

K.M.S sa...

Ja jag vet att du är på jobbet , men du kan ju läsa det här när du kommit hem! :)

Det är skitskojigt att träffa gamla klassisar, vi har träffats ett par ggr nu som flest 9 st från högstadiet (fegisar de andra .. skyller på ditt o datt hela tiden)

Och tänk vilken skillnad det är på att vara 50 nu och för 50-20 år sen ... då var man gammal på riktigt vid den åldern,fast om man tittar på kort från 40 och 50-talet så såg dom ju ut som gamla gubbar och kärringar redan vid 18 år... inte klokt.. stackare!!
Ja tiderna förändras , en del till det bättre och annat till det sämre.
Kram från din bloggkompis.

imsevimse sa...

Nä, känner mig inte en dag över 25, i huvudet alltså. Kroppen i övrigt däremot, har åldrats mer. Men Madonnas kropp ser välbevarad ut.

Att jag lyckades få in en video direkt var bara en lyckträff. Den här gången funkade embedkoden. Har frågat runt lite och det är nog så att man får pröva sig fram. Ibland går det, ibland inte.

Kram o sov gott!