söndag 17 juni 2012

Semester start med The Girl och släktträff

Tyckte att jag var värd en liten sommarpresent nu när semestern börjat och allt! Så jag beställde Charlotte Perrellis kit med ny parfym och shimmering lotion- utan att veta hur det doftar! Men kompisen har sagt att den doftar lätt och somrigt,och hon hade inte fel,den är ljuvlig!
Läs här:
The Girl är en flörtig, sensuell doftnyhet från Charlotte Perrelli. Doften vänder sig till en karismatisk kvinna med en naturlig livsglädje som har passion för äventyr och romantik.
En mix av mjuk jasmin, ros, äpple mysk, ädelträ, fräsch mandarin och Charlottes personliga favorit svartvinbär utgör doftnoterna i The Girl.

Toppnoter: Mandarin, citron och svartvinbär
Mellannoter: Jasmine, ros, äpple och freesia
Basnoter: Mysk och ädelträ


Kvällen igår spenderades hos svågern på Södermalm med flera av alla svågrar och svägerskor,god mat och dryck med massa prat- en underbar start på semestern.
Vaknade idag av regnet,som står som spön i backen...hm...började genast söka sista minuten resor till solen....men men, vi får väl se hur det blir med den saken, det är mycket man vill göra på semestern!
Först är det dags att fira midsommar på landet, sen får vi se!

3 kommentarer:

Anni sa...

Hoppas att du får bra semesterväder nu, eller är detta straffen för alla härliga resor du gjort - att det ska vara tråkväder här hemma? ;-)

Hökis sa...

Låter som en bra start på ledigheten. Njut nu :0)

Fröken Blund sa...

tack som tusan för parfymtips och laxtips och allt det där, jag önskar dig en finfin semester och vi håller tummar för att vädret vänder nu. det liksom räcker... Varm kram