måndag 3 juni 2013

CTG, Desigual och nej tack till lägenheten

 Oj,vad den här dagen gick fort! Blev väckt av ett samtal från jobbet, som undrade om jag kunde jobba i eftermiddag istället för i morgon kväll, men jag har ju min jympa ikväll...så det gick inte. Frukost ute, härligt! Sen har jag försökt börja titta på CTG- utbildningen som vi alla barnmorskor måste göra ett prov på, helst innan sommaren....provet är 2 timmar långt, så ni kan ju tänka er hur mycket som ska läsas in! Som sagt,började plugga lite fosterövervakning och syra-bas balansen. Men så kom jag på att jag behövde en ny sommarväska...började leta på nätet, och vips så har jag nu köpt en ny väska!
Nu måste jag förbereda middagen innan det är dags att åka till F&S. Och just ja, vi tackade nej till lägenheten idag, det kändes inte helt 100% rätt!

7 kommentarer:

cissispringer sa...

Det låter ju roligare att shoppa väska än att plugga till prov! Snygg väska dessutom!

Mallan sa...

Jag tror ni gjorde rätt som tackade nej! Tänk, frukost ute är inte illa och det hade du missat ;-) Kram

Anni sa...

Det känns som om ni fattat rätt beslut, vad gäller lägenhet och väska ;-) men jag tycker att planlösningen var
intressant, lite annorlunda! Så småningom så, ni har väl ingen brådska med att flytta? De där stunderna på en gräsplätt i solen, de är guld värda.

Boken du skriver om har en väldigt vacker titel, jag klickade på länken och blev klart intreserad. Har vänner som jobbade i Indien där hon var den som hade tjänsten och han var hemmapappa. Deras tillvaro var dock inte så dramatisk som den i boken ... Spännande!

BP sa...

VILKEN VÄSKA!! Älskar den. Å Desigual är ju mitt favo märke dom du vet! Ska genast kolla om den finns i Täby Centrum - butiken hade fortfarande öppet igår. Så sorgligt att den ska läggas ner. Har ju varit "stammis" där.

Vad gäller lägenheten så gjorde ni helt rätt. Detta sagt av en som hade gjort precis som ni;-)

Lycka till med plugget, det klarar du galant!

Jaana Oh sa...

Det låter som ett bra beslut att tacka nej till lägenheten! :)
Snygg väska du hitta! :)

Madlar sa...

Har också upptäckt Desigual o är väldigt förtjust i deras mönster o färger. Idag landade en kornblå kjol i brevlådan så nu hoppas jag på varmt väder på flaggdagen :)

Helga sa...

Cool väska och jag förstår att det var roligare att shoppa än att plugga ;) Skönt att ni bestämt er om lägenheten och det ska ju kännas 100% bra...

Här har det varit fullt upp med studenten...