lördag 8 juni 2013

CTG plugg vs prinsessbröllop

 Det var inte lätt att försöka plugga idag när solen sken! Hela utbildningen är ju på internet, men som tur är så har jag fått lite utskrifter på papper, men det var ändå inte lätt att fokusera på plugg i solen!
Nu märker man att det var ett tag sen man satt i skolbänken! Och lusten infann sej aldrig till plugg idag..fast jag försökte, fram till kl 16 i alla fall...sen var det kört. Jag menar prinsessbröllop eller plugg, det var ett lätt val! Jag öppnade Proseccon med ett poff, och tårarna kom förstås när jag såg hur rörd Chris blev när Madeleine tågade in i kyrkan! My God vad jag är svag för bröllop och monarkin! Min man, som tur var jobbade han idag, är helt emot monarkin, han vill nog gå med i republikanska föreningen- och ja, jag kan ju också fundera, behöver vi en monarki idag? Men jag kan trots allt inte låta bli titta på det fantastiska bröllopet! Visst var hon vacker vår prinsessa, klänningen var ju underbar!!! I morgon måste jag fokusera mera!!!

6 kommentarer:

BP sa...

Förstår att du valde bröllopet! Såg bara fem minuters sammanfattning på BBC, ja tro det eler ej - BBC fokuserar inte bara på bilbränder i Husby!
Jag gillar monarkin. Den må vara gammalmodig och förlegad men den är tradition, den är vacker och den ger internationell PR som Reinfeldt eller socialdemokraterna inte skulle kunna åstadkomma även om de ville. Så det så;-)
Klänningen var bedårande, den fastnade jag också för. Å visst är Madeleine vacker. Ärligt talat så förstår jag inte vad hon ser i Chris...

PS. Färöarna möter Sverige på tisdag. En måste match som jag dessvärre missar då maken och jag är på Nalen för att kolla Steve Earle (inte ditt stuk;-) )

Mallan sa...

Jag missade bröllopet och det retar mig lite... Ja, visst är hon vacker :-)

Ama de casa sa...

Javisst var/är hon vacker Madde! Fast Chris såg ut som en sur gammal gubbe mest hela tiden... ;-)

Anna sa...

Ja de är en viss pluggteknik som man måste lära sig :)
Bröllopet såg jag, man blev ju lite tårögd!
Kram

Shamrock sa...

ska man ha ett kungahus så ska man ha maffiga bröllop att titta på tycker jag

Home2tiny sa...

Tårarna har flödat i dagarna två, först student o sen bröllop, blödig, jaaaa. Magiskt vackert o klänningen var helt ljuvlig, sen är det kul att titta på gästernas klädsel. Ha en bra start på veckan o lycka till med pluggandet. Kramisar Tina