torsdag 6 juni 2013

I morgon är en annan dag....

 Natt nr 2 blev inte lika lugn som igår natt, vi lämnade över en kaotisk avdelning i morse...och jag var sååå trött när jag åkte hem, men nöjd med natten och vad jag med min fantastiska undersköterska för natten åstadkom- ett superbra jobb med tacksamma patienter,hjälpte bl.a en liten tös att se dagens ljus på självaste nationaldagen! Men när klockan ringde vid 14-tiden idag och solen sken, så kändes det i alla fall som om någon försökte väcka mej mitt i natten! Helt galet trött i kroppen! Våra vänner försökte få med oss in till stan, men det hade aldrig gått....är totalt slut! Så det blev en lugn kväll med grillad lammkorv och tillbehör mumsandes på altanen. Sen somnade jag i soffan så klart, vaknade just och är lika trött,så det är bara att flytta över till sängen och hoppas på att få sova. I morgon är en annan dag....

3 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ibland behöver man sova lite extra i soffan. Jag gör det oftast när jag "tittar" på film ;-)

Hoppas du är piggare nu då!

BP sa...

Du har ett krävande jobb, ingen tvekan om det. Å det måste vara fruktansvärt jobbigt att arbeta natt under sommaren då det är så ljust ute.
Hoppas att idag var mindre kaotiskt!

Susjos sa...

BP: Nej, tvärtom, att jobba natt under sommarmånaderna är underbart,det blir ljust så tidigt på natten-och då är det underbart att jobba!! På dagarna när man ska sova har jag mörkt i rummet,så det går också bra att sova då-men öronproppar är ett måste :)