tisdag 25 juni 2013

Låtsas att jag har semester

 Solen sken när jag vaknade sent omsider, en perfekt dag att njuta på! Maken var också ledig,så lite jobb blev gjort. Storrengöring av altanen, och medan han åkte till återvinningen med gamla bräder ,så solade jag och passade på att lyssna på lite sommar i P1, hann med lite av Lasse Kroners sommarprat idag. Sen satt jag och skrattade och grät för mig själv lyssnandes på Jonas Gardells sommarprat- helt underbart! Det får ni inte missa! Sen bidde det en 5km runda i joggingspåret innan jag provade på en ny cocktail på rabarber sockerlag och vodka...men troligen för lite rabarber i den, för det gav ingen speciell smak?
 Till middag var det dags för Linas matkasses Grillade Lax med ris (fast jag ugnsgrillade potatis istället-potatisälskare som jag är!) limesås och ärtig gurk och äppelsallad. Smakade mums efter joggingturen. Sen var det dags för premiär på mitt sommar älsklingsprogram : Allsång på Skansen! Jag vet inte om det är åldern eller vinet, eller bara allmän lycka att få lyssna och sjunga med till "Stockholm i mitt hjärta"....men jösses vad jag grinar! Tårarna bara flödar! Ack ja, vad jag och vi väl alla älskar denna årstid..sommaren...juni juli augusti, som ju Gyllene Tider sjöng om....då tinar vi upp...visst är det härligt?!

9 kommentarer:

Mallan sa...

Drinken lät inget vidare, men maten lät VÄLDIGT god :-)

Mallan sa...

Drinken lät inget vidare, men maten lät VÄLDIGT god :-)

Home2tiny sa...

Sommartider hej hej sommartider........vilken underbar dag du haft. Själv har jag suttit inne på kontoret hela dagen o nu längtar jag verkligen efter semester. Kramisar Tina

Anna sa...

Men vilken härlig dag det låter som! :)

Kicki sa...

Det härliga med fint väder när man jobbar är att man snabbt kan komma in i en semesterlunk och glömma arbetet för en stund! Jag missade sommarprat och brukar göra det...men tycker det är kul att lyssna på ibland! Kram

Elina sa...

Hej och stort tack för fint inlägg om oss på Linas Matkasse!
Ha en fortsatt fin sommar!
H/Elina på Linas Matkasse

Helga sa...

Javisst är allsången bra. Igår var det nog rekordbra!!! Älskar Tomas Andersson Wij och när han sjöng med kammarkören i bakgrunden - rysningar. Lottas program är blaha jämfört med detta. Är hemma en snabbis o tvättar bl a men på landet är jag inte en aktiv bloggare.

BP sa...

Inte ska du förstöra fin vodka med sockerlag av något slag;-)
Vi har ju inte samma musiksmak, men Gyllene Tider går t o m jag igång på;-)
Ha en fortsatt fin vecka!

Mayskornet sa...

Kan du inte skicka receptet? Kraftmaya@gmail.com