onsdag 22 januari 2014

Calling Malta

Om man googlar på webkamera på Malta så kommer bl.a det upp en webkamera som direktsänder från St Julian, tog detta foto från den direktsända webkameran där man kan se både bilar och cyklar och gående..jättehäftigt! Denna bild är tagen idag vid 16-tiden. Har haft en del sms kontakt (via viber) med sonen på Malta, och det gläder mej att höra att han stormtrivs! Killarna har fixat lägenhet i just St Julian, en modern möblerad lägenhet med tvättmaskin t.o.m.  Sonen trivs på jobbet, och har fått sälja en hel del har han stolt berättat på callcentret där han jobbar. Gissa om jag blir glad för hans skull!!!

Idag har jag varit tvungen att gå ut i vinterlandskapet, underbart att solen sken! Det blev ett lunchpass på F&S och sen som vanligt handla mat och fyllt på i kylskåp och frys. Har ju ett nytt jympapass som ska göras, musiken är inspelad,så nu har jag börjat med rörelserna till det. Ingen rast eller ro denna semestervecka heller..dagarna rusar fram! På fredag ska jag ut och resa igen! Häpp!

4 kommentarer:

Maya Lifwergren sa...

Härligt att komma iväg... semester igen eller bara en mini tripp?

Blåklinten sa...

Förstår att du blir glad när du har kontakt med sonen.
Här är det lite sämre med kontakt med sonen. Vi vet att han är där och har det bra, men klart man är orolig nu när det är undantagstillstånd i Bangkok och allt vad det innebär. Phu!!

Ama de casa sa...

Coolt att ha jobb på Malta :-)

Är det GC som gäller nu? Härligt!
:-)

BP sa...

Malta och speciellt St Julian är toppen. Där trivs alla ungdomar. Massvis med roliga uteställen!
Så snart ska du dit eller!?