söndag 5 januari 2014

Kontraster på jobbet och ny frukostvana på lördagar!

Kontrasterna är stora på mitt jobb, ena sekunden får jag vara behjälplig när ett barn i alldeles för tidig graviditetsvecka måste komma ut för att den inte mår bra i magen, för att minuterna senare hjälpa till när en pojke i fullgången tid vill ut. Det är verkligen ett fascinerande jobb, och är sååå imponerad av de otroligt duktiga läkare och sjuksköterskor som jobbar på neonatalen, med de allra allra minsta barnen som kommer ut alldeles för tidigt, vilket jobb de gör!
Dagens bild kommer från vårt frukostbord på jobbet, detta år har vi börjat med insamling till lite frukost till oss på morgonkvisten på just lördag mornar ( bilden är tagen runt 05 snåret på morgonen,då frukost sitter bra i magen efter en natts jobb!). Annars brukar var och en ta med sig egen frukost som vi äter när det passar. Tanken är nu att vi kanske kan samlas lite tillsammans och ha en riktig frukost- i alla fall på lördagar, det kan vi väl unna oss?! Har inte sett något ljus idag heller, låg i sängen kl 08.30 i morse och vaknade runt 16 tiden....mörker mörker...nu en jobbnatt till...

8 kommentarer:

Susanne sa...

Det var en himla trevlig frukostidë, mycket mysigare att äta tillsammans.
Kramar

Hovdamen Yoyce sa...

Den frukosten är ni definitivt värda!

Det måste verkigen vara extra tufft att jobba natt på den här årstiden, som att jobba i en gruva o aldrig se dagsljus. Snart blir det bättre!

Kram

Blåklinten sa...

Åh vilket härligt frukostbord, ser riktigt gott ut.
Beundrar dig som orkar med en tillvaro i så mycket mörker. Tummen upp till dig. Men snart får du ju åka till värmen. Kram på dig !

BP sa...

Toppen idé med gemensam frukost. Då kan man ju också ventilera allt som hänt under passet - bästa informationscentralen liksom.
Härligt med semester för dig snart. Det är du väl värd efter allt slit!

rundarocksaenform sa...

Mysig start på dagen! :-)

Anna sa...

Kul och kunna umgås ibland :)
De där med insamling brukar hålla ett tag sen glömmer folk o lägga en slant, hoppas ni fixar de!
Kram

Ama de casa sa...

Det måste vara ett helt fantastiskt jobb som du har.

Härligt med frulle tillsammans också :-)

Rantamor sa...

Tycker allt att ni är väl värda denna frukost varje morron ni som gör ett sådant underbart viktigt jobb, att hjälpa småbarn till världen och sen rädda dom också dom som kommit alldeles för tidigt ut från sitt väntrum.
Förstår att du har många känslor i en och samma natt.
Och dom gånger det verkligen inte går bra måste ju vara tuffa nätter för er alla.
Att trösta och själv behöva få bearbeta allt...

Tjingelingen från Rantamor.