tisdag 11 februari 2014

Begravning

Från glitter och glamour till begravning är steget ganska stort. Idag var det dags för begravning. Min mans moster, som också stått mig nära, begravdes idag i Uppsala. En mycket speciell människa, ödmjuk och go på alla sätt och vis och som jag kände en sån samhörighet med! Kanske för att vi båda faktiskt har lite gemensamt att vi båda är från Falun i botten, och trots att hon bott i Uppsala sedan -40 talet, så hade hon kvar sin dialekt. Och kanske för att hon lite har tagit rollen som min svärmor, som jag aldrig fick träffa då hon dog när min man var barn...
Det blev en väldigt fin tillställning, och energikrävande- för nu är jag helt slut. Men det är bara att ladda om, för i natt ska jag jobba!

6 kommentarer:

Anna sa...

KRAM!

JaanaM. sa...

Åh, tråkigt med begravning av mannens moster... Kramar

BP sa...

Så ledsamt att förlora en människa som man älskat. Men jag läser att tillställningen blev fin, vilket är det viktigaste. Så på det sättet har du bara positiva minnen av henne.

Blåklinten sa...

Usch ja, tyvärr innebär ju livet både glädje och sorg, och efter en begravning känner man ofta att energin försvinner ur ens inre. Det då det är tur att man har sina nära och kära runt sig. Varm kram till dig, Sus.

Sus sa...

Usch vad sorgligt =(

Veronica sa...

Skönt ändå, med fina minnen. Kram