torsdag 6 februari 2014

Tårar, kramar, värme..och så uppladdning inför helgen!

I morse så stannade jag kvar på jobbet och sov i några timmar. Ville inte missa avtackningen på eftermiddagen av alla c:a 20 kollegor som nu slutar för att prova lyckan på de andra klinikerna. Det var presenter, tal, och mingel med vin ost och kex. En hel massa tårar, kramar och så mycket värme!!!! Jag har ju själv stått där en gång- då jag sa upp mej för att börja jobba på MVC, men längtan tillbaka till förlossningen blev för stor,så efter ett år kom jag tillbaka! Så jag hoppas och tror att någon av tjejerna kommer att "göra en susjos", dvs...komma tillbaka efter att ha provat ett nytt jobb. Vi får se. Tråkigt är det i alla fall, kommer att sakna dem oerhört! Tragiskt är att så mycket kompetens försvinner iväg. Några nya stjärnor kommer förstås, men fortfarande saknas det flera barnmorskor!

Nu har jag lyssnat mej igenom den korta minuten som man får höra av låtarna till lördagens deltävling i Linköping,dit jag åker i morgon! Och en sak är säker- Sanna går direkt till final! Sen hoppas jag att Martin Stenmarck gör henne sällskap! Andra chansen kanske JEM tar sig till, en bra låt. Svårt sen vilket andra bidrag som går till andra chansen. Många uti stugorna gillar rockabilly...så kanske The Refreshments, eller de mer kända hiphop gänget Panetoz?

2 kommentarer:

BP sa...

Så kul att du stannade kvar och "avskedade" dina arbetskompisar. Men som du säger - det är kanske inte grönare på andra sidan staketet...

Å den där Sanna - f*n hon är ju en kopia på Sanna Kallur - tycker jag iaf...

PS. Du hade älskat denna mässa, jag lovar!!! DS.

Anna sa...

Tråkigt när så många slutar men som du säger så kommer nog nån tillbaka :)

Får se om du har rätt denna gång?

Kramis