tisdag 18 februari 2014

Bildbyte, inställd träning och nostalgi från -70 talet

Nu fick Jöback och jag "stryka på foten" som bakgrundsbild på min dator och unge sonen i Valletta har istället fått den platsen, en underbar bild!!!!

Hittade ett foto från vintern -75 ...då fanns det snö! Tjejen på bilden ska föreställa mej, platsen är Hofors och klädseln är tidstypisk med stora kängor på fötterna och vida jeans! Har säkert en silkespolo på mig också med ett silverhalsband hängandes över :-) 

Dagen idag blev inte riktigt som jag tänkt mej. Jag och maken hade planer på att äntligen besöka Fotografiska i stan, men nu hade jag ju lovat att vara på jobbet mitt på dagen för teamträning av en del av de nyanställda som har börjat hos oss. Sagt och gjort, kommer till jobbet, förbereder, men sen kommer ingen! Ringer till min kollega som skall vara med, som berättar att så mycket akuta saker inträffat på avdelningen, så vi hinner inte med någon teamträning... suck! Det var bara att knalla till parkeringsgaraget och ta bilen hem igen...så var den dagen förstörd!  I stället blev det en joggingtur i mörkret ikväll och en början på årsräkningen till överförmyndaren, då jag är god man till min pappa....har skjutit upp det länge nog nu!

3 kommentarer:

BP sa...

Så himla taskigt! Stackars dig, tycker verkligen synd om dig!
Å bilden i de fina kläderna är helskön!!!

Ama de casa sa...

Vilken härlig bild på dig! Ja den på sonen är ju inte dum den heller :-)

Vad snopet att få dagen förstörd helt i onödan... Men du hade ju inte behövt göra det värre med att ge dig ut på en joggingtur... ;-)

helga1 sa...

Vad härligt med den bakgrundsbilden på datorn. Kan tänka mig att ni saknar er son en del.

Kul bild på dig också!!

Typiskt att det strulade till sig med din dag.