onsdag 2 april 2014

Resebestyr och så jobb igen...

Nu har jag sovit ut! Fast vaknade med huvudvärk som har hållit i sig under dagen. Idag har jag växlat pengar och handlat, varit ute och joggat, så nu har huvudvärken gett med sig, det är bra det..för i natt ska jag jobba igen, en enkel natt innan lite ledighet. Som sagt, resvägen ner till Malta blir lite annorlunda än vad vi hade tänkt. Det blir makens personalbiljetter till Göteborg på fredag, och sen vidare med Ryanair till Malta!
Men först en jobbnatt...

8 kommentarer:

Susanne sa...

Hoppas att du får en underbart på Malta.
Kram

Anna sa...

Kul att ni kommer ner på nåt sätt iallafall :)
Jobba lugnt!
kram

Ama de casa sa...

Det lät ju som en bra alternativ resväg :-)

Skönt att huvudvärken har gett sig av!

BP sa...

Huvudsaken är att ni kommer iväg till sol och värme och en härlig ö, där ni kommer att stortrivas.

Rantamor sa...

Ha en riktigt trevlig resa nu och njut och koppla av från ditt stressiga jobb ett tag.

Tjingelingen från Rantamor.

BP sa...

Svar: Ooooops. Är som du ser totalt nollställd vad gäller tv - undantag spoertprogram.
Å Ravelli, ja det måste jag kolla. Har träffat honom två ggr irl ju: I Los Angeles 1994 inför bronsmatchen åsså på Ekerö faktiskt för fem år sedan, då mitt företag anlitade honom som "entertainer". Har t o m hans autograf. Cool kille. Gillar honom. Men som f d målvakt vetr man ju vad som krävs om man säger så;-)

Anitas Malta sa...

Önskar dig en trevlig resa !!! Kom hem från Sverige för några timmar sen, torsdag kväll. Här på ön är det ljummet varmt men blåsigt. Hoppas du kommer att trivas och ha det bra under vistelsen. Ska bli spännande att läsa hur du upplevde ön när du är tillbaka i vardagen igen :-)

Helga sa...

Vad bra då kommer ni dit iallafall!! Jag är igång och flyger må-on för att träna på mitt nya jobb. Traineeflygningar som purser. På onsdag em flyger jag Göteborg-Stockholm. Kommer ni hem då?