tisdag 15 april 2014

The Grand Budapest Hotel

Magiskt hotell. Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Tony Revolori och Paul Schlase i en scen ur kitschiga "The Grand Budapest Hotel" som nu går upp på svenska biografer. Foto: Martin Scali/FOX  
Wes Anderson hör till de där regissörerna som man uppenbarligen älskar besinningslöst eller oförstående skakar på huvudet åt, skriver Gunnar Rehlin i sin recension av filmen "The Grand Budapest Hotel". Jag skakar oförstående på huvudet, inte alls min kopp av te!

När vi var hos äldsta sonen på middag med goda vänner i slutet av mars så berättade sonen om denna film som han älskade! Så våra vänner och vi kom överens att se den tillsammans, och ikväll var det dags. Men ack så besviken jag blev...en mycket speciell komedi av en mycket speciell regissör...jag borde ju ha läst på lite innan! Vet ju att sonen också älskar filmen "The Darjeeling Limited", som jag inte heller förstår mig på,också regisserad av denne Wes Anderson!
Men visst skrattade jag lite, men somnade också en stund. 
Roligt var det i alla fall att få träffa våra vänner igen, och vi åt gott på ett nytt ställe för mej K25 på Kungsgatan, det kan jag varmt rekommendera!

2 kommentarer:

BP sa...

Ja vad ungdomarna gillar är nog inte nödvändigtvis "vår" smak.
Visst är K25 cool! Gillar deras "stuk".

Anni sa...

Dottern har sett den flera gånger - hon älskar den också. Intressant ...