söndag 27 april 2014

Stökig natt

Kaotiskt när vi kom till jobbet igår, vi fick rycka in och börja jobba direkt , och vi som kom var också för få! Jag fick både ha telefonen och ta emot patienterna som kom,kändes ju sådär när man står och undersöker en kvinna och telefonen ringer i fickan! Prematura förlossningar,tvillingförlossningar,stora blödningar...ja...listan kan göras lång. Smöret smälte, ostskivorna torkade...man får hugga in på det som stått framme flera timmar, man hinner inte äta annars. Tror att fem barn föddes innan klockan hade passerat midnatt. Det lugnade dock ner sig på efternatten och vi lämnade över en bra mycket lugnare avdelningen när vi gick hem i morse. Om jag sovit gott? Jo, jag vaknade halv sex ikväll,och ska nu stapplande ta mig till jobbet för sista helgnatten...

5 kommentarer:

BP sa...

Det låter inget vidare. Tycker synd om dig, speciellt då den här helgen var ju så himla underbart. Men snart får även du njuta!

Eva sa...

Heja dig!
Kram

Sus sa...

Det är ju inte klokt någonstans. Inte för er. Inte för de som ska föda. Tänk om det blir fler komplicerade förlossningar? Dör barn då?

Ama de casa sa...

Jösses vilken inledning på natten! Jobbigt... Tur att det lugnade ner sig sen :-)

Susanne sa...

OMG, beundrar dig att du orkar, du är den finaste och bästa Hjälte som jag känner till.
Kramar