onsdag 15 juli 2015

Edblad i Gåsvik


Det började bra med frukost ute i solen, men bara kort efter att frukosten var uppäten (frukost å frukost...hrmm..mer brunch, för klockan närmade sig nog kl 13 här!) så kom regnet!


Å det regnade och regnade, så vi bestämde oss för en utflykt till Edblad i Gåsvik, c:a 4 mil norr om Norrtälje..

Där kan man hitta billiga smycken och kläder också för den delen. Jag tröstade mig( fortfarande noshow hotellvistelsen i huvudet) med ett halsband och örhängen på rea! 


Hade ju lax kvar från igår, regnet öste ner,så det bidde ingen grillning ikväll, utan foliepaketen in i ugnen istället. Å nu har minsann regnet upphört, det är så dags nu..


6 kommentarer:

Comsi comsa sa...Här har vi haft sol mest hela dagen, har bränt mig lite....

Kramen ♥

cissi sa...

Haha, solen behagar bara komma fram precis när den vill......och ibland har man otur......och ibland har man tur att det passar precis!

BP sa...

Stackars er! Här var det soligt (överdrift) till cirka klockan 16:00 sedan var det kört. Suck! Med andra ord så kan du trösta dig med att även vi här i civilisationen liiiiiider.

Halsbandet hade jag också köpt - troligen till och med utan extrapris. Susjos - det kallas för tröstshoppa, å det är du sååååå värt efter hotellchocken.

PS. Jag vet att det är många som använder booking.com för sina bokningar. Vi har gjort det en enda gång och kommer inte använda dom igen. DS.

Ama de casa sa...

Foliepaket i ugnen funkar ju också bra! Hoppas du får finväder idag nurå :-)

Snygg tröstshopping!

fialia sa...

Vi har strålande sommar (idag) i alla fall Ledig tills på söndagnu, ett lååångt dagpass
Men så jomla förargligt med Malta pengarna, men jag måste ju fråga varför bokade du flera stycken? hehehe
ha de Fia

Anni sa...

Så surt med hotellpengarna! Men så lätt det är att missa och så irriterad man blir på sig själv när det händer. Snyggt smycke du tröstade dig med, det var bra!

Det gäller verkligen att sätta näsan i vädret när solen skiner, nu vräker regnet ner igen här ...