onsdag 22 juli 2015

Vart tar alla strumpor vägen???


Dags för jobbnatt igen. Började leta efter ett av mina tre par stödstrumpor att ta med till jobbet (jo,det behövs stödstrumpor,så mycket som vi går på nätterna ibland) De enda paret jag hittade låg i tvätten..suck! (Var är de andra två paren???!!!!)

Nu är frågan om de hinner torka i den svala kvällssolen??

Avslutar med mina altanblommor,som jag inte behöver vattna i sommar, det har regnet fixat så bra!
Dagen idag har jag fixat och skickat ett paket(två t-shirts inköpta på MQ) till sonen på Malta som fyller år den 1:a augusti, hoppas det hinner fram! ..så har jag börjat mitt otröttliga arbete med att fixa musik till höstens jympa och IW -pass...vilken tid det tar!!!!

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Inget ont som inte har nåt gott med sig! Blommorna är ju jättefina :-)

Ama de casa sa...

sv: Ja, jag fyller också år i oktober. HELA oktober vanligtvis, om jag inte fyller jämnt, för då fyller jag heeela året (Anders har det inte så lätt alla gånger... ;-) ).

Men visst är jag en diplomatisk våg! I passet står det förresten att jag bara fyller år den 11:e oktober. Rymdes väl inte fler dagar där... ;-)

BP sa...

Ja, strumpor har en konstig förmåga att få fötter. Åtminstone hade du ett par att tillgå. Här händer det ibland att den ena strumpan saknar sin kompis;-)

Å visst är allt vad blommor och träd heter fräschare och grönare än någonsin i år. För mig hade de gärna kunnat vara lite halvbruna, bara vi hade fått lite sol. Det är ju egentligen under sommaren som vi laddar batterierna inför den långa vintern. Undrar om årets laddning räcker;-)

PS. Om du har en hårtork, vilket du borde ha med tanke på din fina frisyr kan du blåsa strumporna torrt. DS.

Home2tiny sa...

Ja vem är det som äter upp alla sockor, ett stort mysterium även hemma hos oss. Satt precis vid middagsbordet och pratade om Malta, att vi gärna skulle vilja åka dit på semester. Kramisar Tina

Rantamor sa...

Jag vet vars strumporna tar vägen.
Det finns ett strumpmonster inuti tvättmaskinen som älskar strumpor.

Tjingelingen från Rantamor i NordNorge.

Guldkryckan sa...

Stödstrumpor har jag nog aldrig använt trots att jag går mycket i jobbet...fast jag sitter ju ner också med jämna mellanrum så jag behöver nog inga.
Har ett knep för att hålla ordning på sockar...en universell lösning som alltid fungerer:

Min Hustru ;)

Ha de bäst :)