söndag 19 juli 2015

Skyltsöndag!

Börjar med en "stulen" bild av "pappapop" (Nunstedt på Expressen), där han jämför årets turnéaffischer med året 1989, och det kan ju stämma,haha!!!

Året 2010 jobbade båda våra pojkar på "karamellkungen", ett fint minne med dessa tryckta t-shirts, deras arbetskläder!

Ännu ett minne från 2010...åren går och jag med dem!

..och så en bild från i år (som jag inte tror har varit på bloggen ännu?) Wien i maj dvs ESC! Där Wiens vatten får 12 poäng! Kan garantera att vattnet var gott! Tack BP för att du förvaltar härliga Skyltsöndag åt Pumita!
PS. Jovisst träffade maken på våra  grannar på flygplanet hem från Milano igår, flera kom även fram från deras resesällskap och tackade honom för att ha fixat planet. Tacksamt jobb, helt klart! DS.

8 kommentarer:

Mias Mix sa...

Att fixa ett flygplan låter inte helt lätt, men allt är ju lätt när man kan det :) Förstår att både grannarna och andra blv glada! Jobba på karamellkungen - oj vad godis de måste ha ätit :)

Comsi comsa sa...


Tacksamt jobb din make har, här är det ingen stor idé att undra om man gjorde ett bra jobb när man sitter där uppe i luften, he he... : |

Kramen ❤

Comsi comsa sa...


Tacksamt jobb din make har, här är det ingen stor idé att undra om man gjorde ett bra jobb när man sitter där uppe i luften, he he... : |

Kramen ❤

BP sa...

Vilken toppen skyltmix du har hittat. Du är riktigt bra på det måste jag säga:-)

Åsså fick jag en överraskning också - trodde att du inte ens hade fyllt 50. Kan bara säga att du är extremt välkonserverad!!!

Åsså gillar jag den där vattengrunkan från Wien. Annorlunda och den går ju inte att missa.

Kul att din man uppmärksammade på planet hem! Hoppas passagerarna skramlade och bjöd honom på minst en drink;-) Måste ha känts härlig att vara hjälte efter att ha jobbat i 37 graders värme!

Stort tack för skyltningen och länken:-)

Ama de casa sa...

Härliga skyltar!

Måste säga att jag blev lika förvånad som BP, men kan konstatera att du är av en mycket bra årgång :-D

Ama de casa sa...

sv: Det finns både långgrunt och icke-långgrunt efter den stranden där vi var och promenerade i helgen. Det gäller dock att se upp - finns områden där det är väldigt strömt också...

Kolonilotta sa...

Håller med BP! 50 år???! Inte en chans!
Schysst yrke din man har!
Förstår att han blev poppis när han "räddade dagen!"
Kram till dej! :)
Susanne

Villa Frejas bokblogg sa...

Låter inte som ett dumt jobb det där.