söndag 5 juli 2015

Vad kommer att hända i Grekland?!

Jag och maken följer oroligt vad som händer i Grekland nu...vad kommer att hända om Grekland röstar nej eller ja?! Oron är stor. Kommer vi att kunna resa till Grekland (två gånger!) i augusti? Och förstås hur går det för landet?..suck!!


Sov ända till halv fem i eftermiddags. Satt i telefonen i natt och hade fullt upp med att hänvisa många kvinnor till andra sjukhus i natt. Vi hade så svårt sjuka patienter och med de få i personalgruppen kunde vi inte ta in några fler kvinnor. Tufft, men så tacksam att de andra sjukhusen kunde hjälpa oss, fast på morgon kvisten var det fullt även på de första tre sjukhus jag ringde till..svettigt värre!

Skyltsöndagens skylt lånar jag av en kollega som hittade denna skylt idag på sin utflykt. Lite fusk att det inte är min egen skylt ,sorry BP, som förvaltar skyltsöndagen för Pumita.

7 kommentarer:

BP sa...

Vaddå inte mycket att bjuda på! Skylten är ju riktigt bra och sååååå sant! Å hos mig får man faktiskt använda lånade skyltar. Det är ju skitroligt att du tänker på Skyltsöndagen och engagerar andra! 1 000 tack för det... och länken.

Det lutar åt ett solklart "Nej" i Grekland efter 30% räknade röster. De har verkligen ställt till det för sig - grekarna. Tycker synd om folket. Det är ju regeringarna som under åratal har lyckas med att köra landet i botten.

Konstigt att länder som Portugal, Spanien, Cypern, Island och t o m korrupta Italien lyckades betydligt bättre och med avsevärt mindre lån av EU...

Semestern tycker jag inte att du ska bekymra dig om - inte än iaf. Tror att många kommer att resa till just Grekland, för det lär ju bli snorbilligt där för alla turister. Dessutom hjälper ju turismen grekarna.

Men vi får väl se hur resterande EU länder reagerar nu till ett Nej (troligen). Å vet du vad - jag är såååååååå glad att vi röstade för att behålla vår svenska krona. Ibland ÄR vi faktiskt smarta trots att vi vor i ett så litet land...

Ama de casa sa...

Klart man får låna skyltar - särskilt när dom är så bra :-)

Jobbigt att det ska vara så snärjigt på jobbet - för alla inblandade! Hoppas det lugnar sig och att det blir mer personal.

fialia sa...

Bra skylt! Låter som ni hade en svettig natt.Jag jobbar två nätter nu sen blir det en tur till Värmdö o förhoppningsvis lite båtturer.Vill gärna åka till Bullandö marina o äta o dricka gott.
ha de Fia.

Comsi comsa sa...Nu vann nejsidan!
Men jag tycker att vi skall backa upp fina Grekland med att fortsätta besöka deras vackra öar....

Kramen ♥

Decdia sa...

Tråkigt att det är så oroligt där. Hoppas att det löser sig och att de får landet på fötter igen.

Kolonilotta sa...

Förstår inte alls hur dom tänker!
Först Spanien och nu Grekland!
Så trist.
Men tror inte heller ni behöver oroa er för resan.
Ha med kontanter bara!
...och kanske egen mat och dricka ifall det tar slut! ; )
Kram Susanne

Anonym sa...

Den heliga svenska SEMESTERN.

Fy sjutton för att befinna sej i en situation,
där man vet att man är på vippen att föda barn och sen bli
avvisad från ETT sjukhus och hänvisad till ett
annat.

Betr. Grekland - Om man lever över sina tillgångar ...

Ruth i Virginia