onsdag 31 augusti 2016

Ännu en premiär!

Idag var det så dags för nästa premiär : höstens IW-soft pass! Inte lika nervöst, eftersom man inte kan göra så mycket olika rörelser på "cykeln". Men ändock, ny musik...blir passet för jobbigt, eller lagom jobbigt? Roligt var också att äldsta sonen med flickvän kom och var med för första gången ikväll, och de har aldrig provat på att stå på en crosstrainer förut, de sa att det var både kul och svettigt! Mina nya jympaskor fick dock vara hemma med Maja (som verkar gilla dem). För på IW så är jympaskorna fö rmjuka, så där har jag köpt mej ett par joggingskor som bara används inomhus till IW.  Jo, F&S är en ideell förening, men vi har några anställda på vår stora anläggning. Vi funktionärer tränar gratis på alla F&S anläggningar, och vi får kläder. Men all tid och pengar till att köpa musik står vi för själva, det är ju kul, därför håller man på! Nu måste jag skynda mej till jobbet!!!

5 kommentarer:

Ditte sa...

Glädjen i det man gör är nog så viktig! Och du håller dig ju själv i mycket god form. Och pengar är verkligen inte allt, utan nöjet finns ju också.
Kul med ett IW soft pass och det var säkert jättebra.
Önskar dig ett bra jobbpass.

Anni sa...

Nu är hon igång igen, energiknippet! ;-)

BP sa...

Nu vet jag ärligt talat inte vad en crosstrainer är, men om til och med din son och hans flickvän tyckte det var roligt och svettigt så har du lyckats. Ja det gör du ju alltid - lyckas alltså:-)

Utan frivilliga och eldsjälar som du skulle idrottsrörelsen ha dött för länge sedan. Stor eloge till dig och alla andra!

Förstår att Maja gillar de nya dojjorna - de är ju lila:-)

Önskar dig som vanligt en lugn natt!

Ama de casa sa...

Så det är så det går till, det trodde jag inte. Ni ledare lägger ju ner så otroligt mycket tid och energi.

Maja verkar verkligen gilla dojorna :-)

Kolonilotta sa...

Att träna på en crosstrainer har alltid varit en favorit hos mig. Ja alltså på den tiden jag tränade! 😂😂😂
Älskar den allsidiga motionen den ger.
Önskar dig en finfin Torsdag! 😙