måndag 29 augusti 2016

Premiär kväll på Friskis&Svettis

Idag var det dags för premiär, inte bara på mitt basjympapass, nej höstterminen kickar igång på riktigt i vår Friskis&Svettis förening, se bara hur många pass det fanns att välja på idag!!!

En gammal bild från 2013 får visa vad jag hållit på med idag. Fast hemma i vardagsrummet. Kl 18 var det dags för premiär. Ingenting funkade, headsetet slutade fungera efter första låten. USB-stickan spelade låtarna i olika ordning, vilket jag upptäckte INNAN jag började, så använde Iphonen istället där jag också har jympapasset nerladdat ( och jag kom ihåg att ställa om den till flygplansläge) men ljudet var för tyst, sprang och ändrade ljudet vid min jogginglåt under uppvärmningen, då blev det för högt i stället...gaahhh!!!! Rörelserna blev annorlunda i stor sal, och jag tyckte allting gick för fort. Nej, det var ingen bra premiär för mej...MEN, jag brukar inte vara nöjd första gången...( man har ju lärt sig under åren), det är bara att köra passet några gånger till så sitter det nog så småningom. Fick i alla fall applåder efteråt,men det får man ju alltid. Frågade en motionär vad han tyckte om passet, och han saknade en låt med Robert Gustafsson Rolandz som jag hade med på mitt gamla pass, men allt kul har ett slut, nu är det andra bullar låtar!

Här är "Jajamen" med Rolandz från ett liveuppträdande, en underbar låt att jogga till,och man ser ett leende på allas läppar när vi joggar runt. Men efter ett år är det dags att byta musik!


7 kommentarer:

Ditte sa...

Vad roligt med så många pass att välja på!
Och trots lite trassel med din musik så tror jag att alla var supernöjda. Din entusiasm ordnar allt och smittar av sig. Helt klart!
Och visst är låten med Rolandz bra att jogga till och rolig, men det är ju bra att variera sig.
Skulle gärna gå på ett av dina pass men väl långt att ta sig dit.


BP sa...

Murphys Law tror jag drabbade dig ikväll - eller nå't sådant iaf! Du är ju superduktig och väldigt pedantisk vad gällar dina gympapass, så jag tror nog att motionärerna inte märkte ett endaste dugg.

Svar: Är det sant att jag fick en förlossningaläkare med med på bild??????!!! Helt otroligt. Tänk att världen är såååååå liten. Hon och hennes man/sambo var på Täbys loppis vid vid Galoppfältet och både maken och jag tände på henne. Vilken kvinna! Måste dock medge att jag ALDRIG gissat på att hon är förlossningsläkare. Skulle mera ha gissat på reklambyrå här.

Undrar bara hur en utländsk född kvinna som ska fööda reagerar på henne. Jg hade ÄLSKAT henne ka jag säga:-)

znogge sa...

Det var verkligen ett rejält utbud och många olika sorters pass. Finns liksom ingen ursäkt för att man inte hittar något som passar ;-) Lycka till med höstterminen!

Comsi comsa sa...Lycka till med höstterminen, det var ett väldigt generöst utbud.

Kram på dig lilla hurtbulle ♥

Ami sa...

Mycket att välja på :)
Och jag tror att ditt gympapass gick hem ändå, trots lite trassel :)
Trevlig dag!

Ama de casa sa...

Oj vad många!

Lite ryckig början då, men nu kan det ju bara bli bättre - och det kommer det att bli! Duktiga du :-)

Anette sa...

Ser fantastiskt ut med alla olika pass.
Jag kämpar nu med att komma i form efter sommarens frosseri.