tisdag 23 augusti 2016

Små pojkar

Titta vad jag hittade i gömmorna! Våra pojkar för några år sedan, rättare sagt 23 år sedan, då yngsta sonen fyllde ett år! 

Här är de igen...de små som nu har växt om mej rejält! Tänk så fort tiden går...och själv hänger man liksom inte med...!
Natten på jobbet blev äntligen sådär lagom bra med lagom mycket att göra. Hann med två fina förlossningar med min fantastiska uska! Vi hjälpte två killar till världen. Sen gick jag raka vägen till mammografiavdelningen för ett rutinbesök, passar ju så bra att byta till en tid som passar mej direkt efter jobbet innan man åker hem, slipper bekymmer med att hitta parkering på dagtid, för bilen är ju redan parkerad på kvällen. Ont gör det..som tur var går det ju ganska fort över! Sovit skapligt idag, nu dags för natt nr 2.

10 kommentarer:

Ditte sa...

Vilka fina killar! Och tänk så fort tiden går! Och har gått! Inte hänger man med inte.
Du är dig i alla fall lik!
Önskar dig en bra jobbnatt!znogge sa...

Vilka fina killar men visst är det helt otroligt hur fort åren har rasslat på. Mammografi är inte så trevligt alls men jag skulle inte våga utebli utan hörsammar alltid kallelsen. Jag får göra det jag kan...

Hoppas det blir en bra arbetsnatt!

BP sa...

Herregud så söta dina pojkar var - och är om jag tänker efter. På andra bilden liknar den äldsta sötingen din man, medan minstingen liknar dig. Eller vad tycker du?

Perfekta bilder till texten förresten, eftersom du hjälpte två pojkar till världen idag. Smart tjej!

Att få "tuttarna i kläm" - ja, det är många som tycker det gör ont. Håller inte med här faktiskt, men det kanske beror på storleken. Eller nej, det stämmer inte heller, då mina bröst har ungefär samma storlek som dina;-)

Önskar dig en lagom natt nummer 2:-)

Anonym sa...

Guliga pojkar och vacker mamma!

Ja - åren rullar förbi i hast.
Min äldsta fyllde just 62 och den yngre 60 i juni.
Du kan tänka dej, att det känns lite underligt att
ha barn så nära pensionsåldern. Men inga klagomål här inte!!!

Ruth i Virginia

Ama de casa sa...

Vilka härliga bilder du hittade! Och ja, jag känner igen min egen hårstil från den tiden (minus färgen, har aldrig varit så ljus) :-)

Jag har gjort mammografi här nere i Spanien, och det gjorde inte alls lika ont som i Sverige? Vet inte varför, men jag trodde att man kanske hade utvecklat apparaturen?

Hoppas du fick en bra natt även denna natt.

JaanaM. sa...

Hoppas natten gick bra på jobbet.

Fina pojkar!

Susanne sa...

Så söta pojkar.

Comsi comsa sa...Så himla fina ni är.....

Skönt att ta två flugor i en smäll. :D)

Kram ♥

Villa Freja sa...

Perfekt med en tid i direkt anslutning till jobbpasset. Ha en trevlig andra natt.

Mias Mix sa...

Så söta ni är, alla tre! Min yngsta är också 24. Den äldsta 26.
Skönt att det var lagom mycket att göra på jobbet.
Och ja, det gör förbannat ont med mammografi men skulle aldrig någonsin hoppa över. Smart att ta det i anslutning till jobbet.