fredag 28 juni 2019

Äntligen!

Med kort varsel har vi nu äntligen blivit tillfrågade om vi vill ha en parkeringsplats i garaget, efter nästan två och ett halvt år i garagekön! Visserligen inte en av de största platserna, och inte närmast vår uppgång, men kan denna stora volvo få plats , så ska väl vår bil få plats! Från första juli är detta vår parkeringsplats, äntligen!

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Åh! Stort GRATTIS!!! Måste bli sååå skönt att slippa jaga parkeringsplats, speciellt när det är stora event på Friends måste det ju vara skitsvårt att få tag i en plats.

Brukar faktiskt tänka på er när vi själva är ute och jagar parkeringar när vi är ute på våra turer. Fy vad jobbigt att ha så hela tiden.

Grattis igen! :-)

Ditte sa...

Så skönt! Stort grattis!Vilken känsla att slippa jaga p-plats.
Att ha en garageplats underlättar så mycket. Minns hur vi här på Söder letade p-plats innan vi fick vår garageplats. Städdagar och annat ställde till det.
Numer har vi ingen bil för när vi för några år sedan upptäckte att vi på ett år kört 400 mil, behövde vi ingen. Dotter Helen fick vår bil och hon behöver den bättre. Vi jobbar inte och kan hyra bil om det skulle behövas. Men Stockholm har så bra kommunikationer att en bil känns överflödig för oss.
Kram!

BP sa...

Herregud, har ni bott i lägenheten i två och ett halvt år redan! Otroligt så fort tiden går.
Parkeringsplatsen påminner om några i Täby Centrum med pelare som "hinder", men mest påminner bilden om ett spanskt parkeringsgarage. Där är platserna absolut inte gjorde för SUVs om du förstår vad jag menar.
Men stort GRATTIS till lösningen av parkeringsproblemet!

Znogge sa...

Grattis till platsen och så skönt att den är i hamn. Vilken lättnad det är att ha egen garageplats.

Kram