måndag 17 juni 2019

Euforisk en måndag

Så här ser en nyvaken utarbetad barnmorska ut inför jympapasset efter att ha jobbat drygt trettio timmars natthelg. Faktiskt väldigt lyrisk efter sista nattpasset, trots för lite sömn. Blev så lycklig att en kollega ville byta med mig för jag var uppsatt att ha BB-patienter, vilket jag ju inte brukar jobba med och har inte så mycket erfarenhet med. Istället fick jag ha förlossningspatienter i natt, utan studenter och med en erfaren härlig undersköterska. Vi hjälpte två barn till världen i natt, varav den sista förlossningen blev så häftig! Underbart att trots övertid åka hem i morse och vara alldeles euforisk över sitt arbete, det är ju det här man vill jobba med, men knappt får göra det på NKS!!!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Du ser verkligen pigg ut! Och även om du är utarbetad så ser du pigg ut. Och troligen är det glädjen över att få jobba med det du brinner för som bidrar till detta. Tänk om det vore så väl att NKS förstår att ni ska jobba med det som ni är till för och det jobbet ni valt. Att det ska vara så svårt att förstå för ansvariga Men det kanske inte ens finns några sådana...
Kram!

Znogge sa...

Med tanke på helgen så ser du oförskämt pigg ut! Härligt att det blev en bra arbetsnatt och så skönt att du fick vara där du hör hemma.

Kram

Ama de casa sa...

Vad härligt att du fick en sån bra natt! Trist att det har blivit som det har blivit med NKS...

Ha nu en riktigt skön dag!

Geddfish ♥ sa...

Japp, du ser euforisk ut! Och det blir man när man brinner för något.
Ha det riktigt fint och gott. Kram

BP sa...

Hallå snygging! Du ser liksom aldrig trött och sliten ut, och jag förstår inte hur du gör att alltid se så himla snygg ut...

Härligt att du äntligen hade en positiv känsla efter sista nattpasset. Så himla korkat att du inte får jobba med det du kan, är utbildad för och dessutom brinner för.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}