lördag 22 juni 2019

Midsommardagen

 Missade frukosten i morse då jag inte kunde sova i natt. Så jag hade sovmorgon istället. Men missade inte dagens sillunch. Solen sken över oss idag också , ännu en fantastisk dag! Vissa av oss vågade bada i den ganska varma sjön, +21,5 grader i vattnet, fast vissa avstod... det blåste ju lite och blev lite kyligt i luften när solen gick i moln. Idag blev det tårta och så grillade vi igen ikväll. Just nu pågår en spännande fotbollsmatch på TV, det vore ju roligt om Norges tjejer vann, ska nu avgöras med straffar!
6 kommentarer:

BP sa...

Helt underbara bilder från sommarstället. Åsså känner jag ju igen era USA-kompisar och T som varit med i vårt fotbollstips:-))))

Såg matchen och Norge gick ju vidare. Hur spännande match som helst. Konstigt nog hade jag trott att Australiens utmärkta målvakt Williams skulle knipa en och annan boll, men det gjorde hon inte. Norges 39-åriga målvakt som påminde mycket om Hedvig Lindahl i svenska målet (lite halvdarrigt båda två) knep helt otippat en straff. Så himla kul att Norge för första gången når kvartsfinal. Å detta under svensk ledning:-)

Ama de casa sa...

Vilken härlig midsommar! Skönt när vädret är fint, undrar just om du hörde till dom där "vissa" som badade? :-)

Ja vad kul att Norges tjejer grejade det! :-D

Hoppas du har kunnat sova ordentligt nu och att det blir en lika fin söndag.

Steve sa...

Ljuvliga bilder av riktig svensk Midsommar.

Znogge sa...

Så härligt med ett bad! Jag som inte begått premiären än...

Kram

Ditte sa...

Vilken härlig midsommarhelg! Och det fina vädret gör ju sitt till. Roligt att Norge vann!
Önskar dig en fin söndag.
Kram!

Paula sa...

Under svenska förhållanden mätt tycker jag man kan vara supernöjd med årets upplaga av midsommar.Inte ett regn ....på heeela helgen! Bara en sån sak! Ni ser ut att ha det jättetrevligt och det är verkligen rätt åt dig! Kram