torsdag 13 juni 2019

Vilsen på MoS

Vilken dag! Jag vet att jag har problem med att hitta på MoS, och ännu värre är det när man har bilen dit!  Idag skulle jag nämligen åka till Vällingby och gratulera syster lite i förskott, hon fyller år i midsommarhelgen. Planen var att åka till MoS, köpa en kaffebryggare där och mat till henne, och visst, till sist efter att letat parkering som låg alldeles för långt bort från de affärer jag skulle till så fick jag tag i det jag skulle ha. Men sen hittade jag inte tillbaka till parkeringen...med kundvagn och allt. Åkte upp och ner i hissen innan jag förstod att jag var i fel del av MoS och fick lämna kundvagnen och släpa kassarna till den andra delen av MoS!
Till sist kom jag till Vällingby i alla fall, men på hemvägen blev jag fast i köerna...ack ja, det var den lediga torsdagen. Nu har jag helg nr 3 att se fram emot på jobbet!

4 kommentarer:

BP sa...

Ursäkta att jag skrattar här tjejen! Har varit på MoS två gånger och varje gång har jag gått/kört vilse. Parkeringsgaraget är ett (dåligt) skämt som jag till och med bloggade om. Å Infrastrukturen runt MoS är en ren katastrof. Så skyll på alla andra utom dig!!!
Ingen lyckad sista dag av ledigheten, men njut istället av kvällen med Phil Collins igår.

Önskar dig en lugn första natt av tre!

Ditte sa...

Sicken osis! Och att hitta här i garaget är en utmaning i sig. Har ju ingen bil numer, men har letat efter den här förr. Trist att det skulle ta så lång tid men du fick ju till sist ordnat det du tänkt.
Kram och natti

Ama de casa sa...

Haha! Vilken tur att du hittade bilen till slut :-)

Vi brukar ha problem att hitta bilen på Zenia Boulevard om vi inte ställer den där vi brukar. Fast det är lättare när vi har takboxen på - då syns den bättre :-)

Vilka braiga presenter till systern din!

Anni sa...

Undrar hur många som haft det som du och BP när bilen är försvunnen? Tror det händer även på stora utomhusparkeringar. Inte klokt!
Jag har inte varit till MoS, får se om jag gör mig en tur dit - utan bil - en dag. Pendeln borde jag ju hitta till ;-)
Kram!