onsdag 5 juni 2024

Sommaravslutning på CI-caféet

I ett svagt ögonblick så tackade jag ja till att vara med på kvällens CI-café i Solna Centrum, så efter några timmars sömn cyklade jag dit, med regnkappan på mej, det skulle ju kanske bli regn. Vi blev bjudna på goda snittar och...

 ...jordgubbstårta! Vi blev många ikväll, några som ännu inte blivit opererade och fått Ci, men funderar på det. Det blev många spännande samtal...och det bästa är att det finns en teleslinga och vi talade en i taget, då hör man hur bra som helst! En väldigt trevlig kväll, och jag slapp regnet även på min cykelfärd hem.

8 kommentarer:

BP sa...

Tänkte du på vasen med örat och rosorna?! Så otroligt läcker. Snittarna var både många och såg otroligt goda ut. Och CI-caféet ligger ju på din hemmaplan, så det är väl klart att du skulle dit. Bra gjort!!!

Anonym sa...

Så bra att du kom iväg och att det blev en givande kväll med intressanta samtal. Bra för dem som ännu inte bestämt sig för operation. Då betyder andras erfarenheter mycket.
Kram och sov gott😴
Znogge

LillaSyster sa...

Vilka snittar! Och tårtorna =)
Cool vas, så bra att bjuda in även de som funderar, skillnad på att tala med någon som har /upplever skillnaden före och efter op. än att bara ha en dialog med läkare. Ha en bra nationaldag!
P.s morfars häck var perfekt och formklippt med bredare botten och lite smalare upptill. Dessutom klippte han sin för hand med en gammal hederlig häcksax, jag kör med maskin och är ändå helt slut i armarna

Guldkryckan sa...

Så gott det ser ut, en fin kväll förstår jag där alla hör och kan prata utan att någon inte hör, så perfekt det kan bli ju.

Så fint ju att kunna prata med likasinnade som antingen har det eller funderar på det.

Ha nu en fin nationaldag.

femfemman sa...

Ser gott ut! Så bra att få samtala med dem som man delar sina "problem" med. Och i lugn miljö. Kram

Annika sa...

Låter bra det där, och ser SÅ gott ut!!
Bra att du gick dit ändå fastän det tog emot.
Kramar!

Anna i Portugal sa...

Mums så gott med jordgubbstårta! Kan tänka mig det är väldigt skönt ned hörslinga.

Ditte sa...

Så trevligt det var ordnat och med så mycket gott. Och jordgubbstårta är ju så somrigt . Precis som BP noterade jag vasen på bordet. Så läcker och passande.
Kram